Connect with us

Feminin

“U” Olimpia Cluj a transferat o campioană din Statele Unite ale Americii


Multipla campioană a României a realizat primul transfer în vederea participării în noul sezon din Liga Campionilor, precum şi în noul sezon competiţional


A mai rămas mai puţin de o lună până la startul noului sezon din Women’s Champions League care va debuta la finalul primei săptămâni din luna august şi la startul căreia se va afla, din nou, Olimpia Cluj, multipla campioană a României. De fapt, gruparea clujeană şi-a schimbat numele şi începând din acest sezon va evolua sub brandul “U” Cluj, devenind “U” Olimpia Cluj.

În vederea participării în noul sezon competiţional, conducerea grupării clujene s-a înţeles cu mai multe jucătoare, însă pe măsură ce acestea vor ajunge în ţară, vor fi anunţate.

Prima care a ajuns şi a semnat cu multipla campionă a României este americanca Annie Wickett. Fotbalista în vârstă de 24 de ani a absolvit University of Connecticut, după care a evoluat în Women’s Premier Soccer League la Boston Breakers, cu care a devenit campioană naţională, preceum şi la Washington Spirit, cu care a câştigat WPSL Colonial Conference.

Americanca poate evolua pe postul de fundaş lateral şi deja se afla sub comanda lui Alin Cioban la antrenamentele “U” Olimpiei Cluj.

„Sunt foarte încântată să îmi încep călătoria fotbalistică internațională la ”U” Olimpia Cluj. Sunt fericită că m-am alăturat acestui club și aștept cu nerăbdare experiența de a juca în UEFA Women’s Champions League. Primele antrenamente cu echipa au decurs foarte bine, atât jucătoarele, cât și staff-ul fiind extrem de primitori. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a mă dezvolta profesional într-o echipă atât de pasionată și într-un mediu atât de susținător. În timpul petrecut aici, vreau să învăț cât mai multe despre istoria Clujului și cultura României. De asemenea, abia aștept să mă plimb prin oraș și să gust mâncăruri tradiționale românești” a declarat Annie Wickett, pentru site-ul oficial al clubului.

„Avem deja patru noi transferuri pe care o să le anunțăm începând cu săptămâna aceasta, pe măsură ce vor ajunge la Cluj. Toate au fost de acord cu legitimarea nu doar pentru Champions League, ci pentru întregul sezon. Totul depinde și de performanțele pe care o să le obținem în Champions League. Prima sosită este Annie, fundaș lateral din SUA, care o să ne ajute mult cu experiența, determinarea și mentalitatea specifică americancelor, țara campioanelor mondiale” a spus președintele Alin Cioban, pentru site-ul oficial al clubului.

Sursa foto: “U” Olimpia Cluj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin