Connect with us

FOTBAL

Liviu Feraru revine pe banca tehnică


Antrenorul care ani buni a condus Mobila Şimleu în Divizia C a acceptat o nouă provocare, iar din această vară se ocupă de pregătirea a două grupe  de juniori, dar nu în Sălaj, ci în Bihor, la Voinţa Suplacu de Barcău


Chiar dacă are 64 de ani, Liviu Feraru rămâne un antrenor important, care în fotbalul sălăjean este cunoscut, mai ales după ce ani buni a condus Mobila Şimleu, în Divizia C.

“Meşterul” a avut rezultate notabile şi când s-a ocupat de juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, sau când a fost pe banca tehnică a celor de la Kemer Camăr sau CS Crasna.

Dacă cu echipa din Camăr a câştigat în 2011 Seria Vest din Liga a V-a, cu CS Crasna a ajuns în finala fazei judeţene a Cupei, pierdută în 2015, la penalty-uri, în faţa celor de Luceafărul Bălan. Liviu Feraru este apreciat şi în afara Sălajului, astfel că recent el a primit o propunere de a se ocupa de pregătirea unor grupe de juniori de la Voinţa Suplacu de Barcău.

“Am deja 38 de copii cu care am început pregătirile. Am găsit toate condiţiile la Suplacu de Barcău, unde şi domnul primar Nicolae Tivadar este implicat în fenomenul sportiv. Terenul de fotbal se prezintă în condiţii foarte bune, avem la dispoziţie şi un sintetic, dar putem face antrenamente şi în sala de sport.Nivelul din Bihor este foarte ridicat şi la juniori, iar împreună cu cei de la Voinţa am decis să ne înscriem în campionatul de juniori C şi D, însă doar de la anul. Până atunci ne vom pregăti cât mai bine şi vom participa şi la diferite turnee pentru ca juniorii să fie cât mai pregătiţi. La Suplacu de Barcău sunt copii foarte talentaţi şi dornici de fotbal”, ne-a declarat Liviu Feraru, cel care are la activ peste 160 de meciuri ca şi antrenor principal în Divizia C, la Mobila Şimleu.

“Am activat mulţi ani la Mobila Şimleu, dar la începutul anului 2003 am avut o alergie severă la gândacul de bucătărie, m-am îmbolnăvit şi de aceea am plecat de la Şimleu. Când am fost la Nuşfalău am avut rezultate notabile cu juniorii, iar la Camăr a fost de altfel o perioadă frumoasă. Îmi doresc să fac o treabă bună şi la Voinţa Suplacu de Barcău”, a mai spus antrenorul. Liviu Feraru rămâne aproape şi de fotbalul sălăjean, el fiind observator în cadrul AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL