Connect with us

Feminin

Alin Cioban, spectator de lux la finala Cupei României de la Jibou


Preşedintele celor de la “U” Olimpia Cluj a fost prezent în tribunele Stadionului “Rapid” din Jibou, cu ocazia desfăşurării finalei dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei


Finala Cupei României a avut în tribune şi un spectator de lux. Astfel, alături de primarul oraşului Jibou, în cocheta tribună situată deasupra vestiarelor, s-a aflat şi Alin Cioban,  preşedintele de la “U” Olimpia Cluj, multiplă campioană naţională la fotbal feminin dar şi preşedinte al Comisiei Centrale de Fotbal Feminin şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Să spunem că Alin Cioban este născut în Jibou, iar în micuţul orăşel de pe Someş şi-a petrecut şi anii copilăriei. În anul 2010, sălăjeanul nostru a pus bazele echipei Olimpia Cluj, grupare care avea să cucerească opt titluri consecutive în Liga 1 Feminin, alături de şase Cupe ale României.

Din sezonul viitor, echipa Olimpia Cluj va evolua sub brandul “U” Cluj şi va deveni “U” Olimpia Cluj. De altfel, gruparea clujeană va debuta cu noul nume pe cea mai mare scenă a fotbalul feminin, în materie de echipe de club, în Liga Campionilor.


Vezi şi:

SPECIAL: Alin Cioban, sălăjeanul care a ridicat nivelul fotbalului feminin din România!

INEDIT.  Imnul României s-a auzit la un meci din fotbalul mic din Sălaj. VIDEO

FOTO şi VIDEO. Rapid Jibou a câştigat din nou Cupa României


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Feminin