Connect with us

DIVERSE

Ghinion pentru Autovip şi în al doilea meci de la Campionatul Naţional. REZULTATELE echipelor sălăjene


Campioana regională nord-vest a pierdut şi al doilea joc de la turneul final tot la loviturile de departajare, astfel că după două runde are două puncte. În schimb, Dia Guard Divino a fost învinsă de Berr Hunters Alba Iulia, deşi a deschis scorul încă din primul minut


Misiunea echipelor sălăjene se complică la turneul final de la Alba Iulia, unde în jurul orelor amiezii, ambele grupări au susţinut al doilea joc.

Dia Guard Divino a început foarte bine meciul cu Berr Hunters Alba Iulia şi a deschis scorul din primul minut prin Andrei Bene, însă până la pauză, gazdele au revenit la conducere. În final, echipa din Alba Iulia a câştigat cu 3 – 1, astfel că Dia Guard Divino a rămas cu 3 puncte în clasament după două jocuri.

Autovip Şimleu Silvaniei a avut din nou ghinion şi a pierdut pentru a doua oară la loviturile de departajare, de data aceasta cu Young Boys Târgovişte. Tudor Ulmeanu a deschis scorul pentru Autovip în repriza secundă, dar după un minut, sălăjenii s-au văzut egalaţi. S-a ajuns la 7 m, unde campioana regională a ratat prin Adrian Dregan, iar după două jocuri are 2 puncte în clasament.

Autovip va susţine următorul meci de la ora 19.00 cu MAV Timişoara, în timp ce Dia Guard Divino va disputa următorul joc sâmbătă dimineaţă, de la ora 09.00 cu Raal Bistriţa.

Grupa B: Autovip – Young Boys Târgovişte 1 – 1, 2 – 3 d.l.d

Grupa D: Berr Hunters Alba Iulia – Dia Guard Divino 3 – 1 (2 – 1)

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE