Connect with us

DIVERSE

Echipele sălăjene au debutat cu rezultate încurajatoare la Campionatul Naţional de minifotbal!


În primul meci de la turneul final de la Alba Iulia, Dia Guard Divino a câştigat cu Codavincii Reşiţa, în timp ce Autovip a terminat la egalitate cu Festiv Bucium Roman, dar a pierdut la loviturile de departajare şi s-a ales cu un punct


Campionatul Naţional de minifotbal, la startul căruia se află cele mai bune 20 de echipe din ţară a debutat joi seară, la Alba Iulia, însă echipele sălăjene au intrat în cursă vineri dimineaţă.

Cele două reprezentante ale judeţului nostru au obţinut rezultate încurajatoare, astfel că Dia Guard Divino a câştigat primul meci din Grupa D cu Codavincii Reşiţa.

Campioana Sălajului s-a impus cu 4 – 2, după ce la pauză, scorul arăta egalitate. Jocul a fost controlat în mare parte de sălăjeni, care s-au impus prin “dubla” lui Ciprian Pavel şi reuşitele semnate de Andrei Bene şi Claudiu Băican.

După o oră şi Autovip Şimleu Silvaniei a intrat în competiţie, iar primul meci din Grupa B l-a jucat în compania celor de la Fetiv Bucium Roman. Încă din minutul 3, Cătălin Anghel a deschis scorul, apoi sălăjenii au condus şi cu 2 – 0, însă pe final s-au văzut egalaţi. Jocul s-a decis la loviturile de departajare, iar câştig de cauză a avut  echipa din Roman, care după acest joc a obţinut două puncte. Campioana Regională Nord-Vest s-a ales cu un punct, dar rămâne cu şanse de calificare în sferturi.

Echipele sălăjene vor susţine al doilea joc de la orele amiezii. Dia Guard Divino va evolua de la ora 13.00 în compania celor de la Berr Hunters Alba Iulia, în timp ce Autovip va juca de la ora 14.00 cu Young Boys Târgovişte.

 

Dia Guard Divino – Codavincii Reşiţa 4 – 2 (1 – 1)

Autovip Şimleu Silvaniei – Festiv Bucium Roman 2 – 2 (1 – 0), 1 – 3 d.l.d

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE