Connect with us

DIVERSE

Florin Marian Raţ – conducător Dia Guard Divino: “La Campionatul Naţional sperăm cel puţin să egalăm performanţa de anul trecut”


Conducătorul campioanei Sălajului este optimis înaintea turneului final de la Alba Iulia şi speră ca echipa sa să obţină măcar locul 4, poziţie pe care s-a clasat şi anul trecut


După ce a defilat în campionatul din Sălaj şi a câştigat al treilea titlu, Dia Guard Divino a avut o prestaţie bună şi la Campionatul Regional de la Arad, unde şi-a depăşit performanţa de anul trecut şi a devenit vicecampioană, după o finală pe care a pierdut-o în faţa celor de la Autovip.

Dia Guard Divino speră într-o prestaţie pe măsură şi la Campionatul Naţional de la Alba Iulia, unde conducătorul Florin Marian Raţ îşi doreşte ca măcar echipa sa să egaleze performanţa de anul trecut, când campioana Sălajului s-a clasat pe locul 4.

“Din moment ce anul trect am obţinut o clasare pe locul 4, sperăm ca şi în acest an să ajungem în “careul de aşi”, să egalăm performanţa de acum un an şi să tindem chiar mai sus dacă se poate. La acest turneu sunt prezente cele mai bune echipe din ţară, iar noi suntem într-o grupă grea, unde vom juca şi cu campioana , însă ne vom juca şansa. Suntem încrezători că putem avea un parcurs foarte bun. Băieţii sunt motivaţi şi abia aşteaptă acest turneu. Dacă la Campionatul Regional ne-am depăşit performanţa în acest an, sperăm ca şi la Campionatul Naţională să reuşim acelaşi lucru”, a spus Florin Marian Raţ.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE