Connect with us

DIVIZIA A1

Adi Gontariu revine la Naţională!


Voleibalistul zălăuan a fost convocat pentru meciurile României din preliminariile Campionatului European, cu Danemarca şi Finlanda


După titlul câştigat în 2017 cu Volei Municipal Zalău, Adrian Gontariu s-a transferat la Arcada Galaţi, grupare cu care nu a reuşit să repete performanţa de la Zalău şi s-a clasat doar pe locul 2, atât în Divizia A1, cât şi în Cupa României.

Odată cu terminarea campionatului, Gontariu a devenit liber, iar deocamdată nu a dat curs la nicio ofertă pentru sezonul următor. Până una alta, valorosul universal zălăuan rămâne în priză cu sportul de sub fileu, astfel că el va reveni la echipa naţională, după o pauză de doi ani.

Adrian Gontariu a fost convocat pentru meciurile din preliminariile Campionatului European, cu Danemarca şi Finlanda care vor avea loc în luna august. Până la jocurile oficiale, selecţionata pregătită de Dănuţ Pascu se va reuni la Craiova unde se va pregăti începând de duminică.

Tot timpul am mers cu drag la echipa naţională când am fost sănătos. Şi acum sunt apt şi voi fi prezent la reunire. Sperăm să ne pregătim cât mai bine şi de ce nu  să reuşim să ne calificăm la Campionatul European după meciurile cu Danemarca şi Finlanda. Mai bună şansă ca şi acum nu cred că am mai avut”, ne-a declarat Gontariu.

În vara anului 2016, zălăuanul a mai fost la lotul naţional, dar atunci a plecat din cantonament  după doar o zi motivând că este accidentat.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1