Connect with us

DIVERSE

Autovip Şimleu Silvaniei şi Dia Guard Divino, la turneul celor mai bune 20 de echipe din ţară! PROGRAMUL echipelor sălăjene


Campioana Regională Nord-Vest şi vicecampioana vor reprezenta Sălajul la cea mai importantă competiţie din minifotbalul românesc – Campionatul Naţional de la Alba Iulia, unde se vor duela cu cele mai puternice echipe din România


Minifotbalul românesc se află în faţa celei mai importante competiţii din acest sezon, este vorba de Campionatul Naţional, la startul căruia se vor afla 20 de echipe. Cele mai bune 20 de echipe participante la turneul final de la Alba Iulia s-au decis după disputarea celor patru Campionate Regionale, care au avut loc la începutul lunii iunie, la Arad, Bistriţa, Ploieşti şi Craiova.  La Campionatul Regional destinat echipelor din Nord-Vest, legea a fost făcută de către formaţiile sălăjene, astfel că finala s-a dat între Dia Guard Divino şi Autovip. Câştig de cauză a avut formaţia şimleuană, care a devenit campioană regională pentru a doua oară în istorie.

Ambele grupări au obţinut dreptul de a particpa la turneul final de la Alba Iulia, iar atât Autovip, cât şi Dia Guard Divino îşi propun să facă o figură frumoasă, mai ales că au şi încredere după performanţa reuşită la Arad.

De câteva săptămâni, cele două formaţii sălăjene îşi cunosc adversarii din grupă. Campioana Regională Autovip face parte din grupa B alături de Dream Team Tg. Jiu, Young Boys Târgovişte, Festiv Bucium Roman şi Mav Sports Timişoara, în timp ce Dia Guard Divino se află în grupa D, alături de Raal Bistriţa, Codavinci Reşiţa, Berr Hunters Alba Iulia, dar şi campioana de anul trecut, Tanzmannschaft Bucureşti. S-au format patru grupe a câte cinci echipe, iar primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, tragerea la sorţi pentru această fază urmând a avea loc sâmbătă, de la ora 18.30.

Meciul de deschidere al turneului va avea loc joi,  între Berr Hunters Alba Iulia şi Raal Bistriţa, după care jocurile din grupă vor continua vineri de la ora 09.00 şi până sâmbătă la ora 17.00.

Sferturile de finală sunt programate sâmbătă de la ora 21.00 şi 22.00, iar semifinalele vor avea loc duminică dimineaţă de la ora 10.00 şi 11.00.

Finalele competiţiei vor avea loc tot duminică, dar după-amiază, de la ora 15.30 fiind programată finala mică, iar de la ora 16.30 va avea loc finala mare. Anul trecut, Dia Guard Divino a reuşit o performanţă notabilă la Campionatul Naţional şi s-a clasat pe locul 4. Ultima dată când Autovip a fost prezentă la turneul final al Campionatului Naţional s-a întâmplat în 2015, când Sălajul a trimis tot două  echipe la fel ca şi acum, mai fiind prezentă şi Fan Courier. Campionatul Naţional de minifotbal se desfăşoară sub sloganul “Unirea Minifotbalului Românesc”, iar ambasadorul acestui evenimente este internaţionalul Gicu Grozav.

Un alt amănunt important pentru această competiţie este că Federaţia de Minifotbal din România, împreună cu GT Sport Alba Iulia şi organizatorul local va asigura cazarea echipelor în perioada 5 – 8 iulie (3 nopţi), cu mic dejun inclus pentru un număr de 12 jucători înscrişi în lotul echipelor participante.

 

Componenţa grupelor Campionatului Naţional de la Alba Iulia:

Grupa A: Auto Driver Iaşi, Condor Fortuna Buzău, FC Hermannstadt Sibiu, Luceafărul Floreşti şi Sporting Deva

Grupa B: Autovip Şimleu Silvaniei, Dream Team Târgu Jiu, Young Boys Târgovişte, Festiv Bucium Roman Neamţ şi MAV Sports Timişoara

Grupa C: Borussia Hermannstadt Sibiu, Extratereştrii Bistriţa, FC Premier Arad, TIV All Stars Târgovişte şi AC Luciano Arad

Grupa D: Tanzmannschaft Bucureşti, Dia Guard Divino Zalău, Rall Bistriţa, Codavinci Reşiţa şi Berr Hunters Alba Iulia

Programul echipelor sălăjene din grupe:

Vineri, ora 09.00: Codavincii Reşiţa – Dia Guard (T1)

Ora 10.00: Autovip – Festiv Bucium Roman (T1)

Ora 13.00: Dia Guard – Berr Hunters Alba Iulia (T1)

Ora 14.00: Autovip – Young Boys Târgovişte (T2)

Ora 19.00: Autovip – MAV Timişoara (T1)

Sâmbătă, ora 09.00: Dia Guard Divino – Rall Bistriţa (T2)

Sâmbătă, ora 14.00: Tanzmannschaft – Dia Guard (T2)

Ora 15.00: Autovip – Dream Team Tg. Jiu (T1)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE