Connect with us

FOTBAL

Marius Haiduc, jucător Rapid Jibou: “Le mulţumim suporterilor care au venit în număr mare să ne susţină în finala Cupei României”


Talentatul mijlocaş a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în partida câştigată de jibouani în faţa celor de la Someşul Someş Odorhei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care Rapid îl câştigă în Cupa României


Duminică, Stadionul “Rapid” din Jibou a fost gazda finalei Cupei României dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei, în ceea ce a fost ultimul meci al sezonului. Din punct de vedere al Ligilor în care evoluează, jibouanii au pornit ca favoriţi înaintea meciului, însă în teren, gruparea din Someş Odorhei s-a ridicat la nivelul adversarei.

În cele din urmă, Rapid Jibou s-a impus la două goluri diferenţă, adjudecându-şi cel de-al doilea trofeu consecutiv al Cupei României, în faţa a aproximativ 300 de spectatori, după ce în finala de anul trecut a învins Unirea Mirşid.

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în această partidă a fost Marius Haiduc.

Talentatul mijlocaş a creeat faze de gol pentru colegii săi şi a fost şi el aproape, în două rânduri, să înscrie. Mai întâi şutul său de la aproximativ 25m a fost respins cu greu de Emil Deac în corner, în prima repriză, ca mai apoi, spre finalul jocului, şutul său din interiorul careului să treacă milimetric peste bara transversală a porţii apărate de acelaşi Deac.

De remarcat este faptul că acest trofeu a venit perfect pentru Marius Haiduc, mai ales că astăzi, 2 iulie, mijlocaşul Rapidului îşi aniversează ziua de naştere.

“Ne aşteptam să avem un meci greu şi chiar aşa a şi fost, în special în prima repriză. Noi ne-am făcut jocul, dar suferim foarte mult la capitolul finalizare. Suntem fericiţi că am câştigat Cupa României şi că putem să mergem în etapa următoare şi sper să facem o figură frumoasă. Le mulţumim suporterilor care au venit în număr mare să ne susţină. Pot spune că este o alinare faptul că am câştigat Cupa, deoarece campionatul l-am pierdut pentru al doilea an la rând la o diferenţă de un singur punct”, ne-a declarat Marius Haiduc, sărbătoritul zilei.

Să spunem că faza naţională a Cupei României va debuta în 1 august, iar la start va fi prezentă şi Rapid Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL