Connect with us

FOTBAL

Bogdan Unguruşan: “Aştept oferte. Mai pot face faţă chiar şi în Liga 1”


Fundaşul zălăuan s-a despărţit în această vară de FC Botoşani şi este liber de contract. Viitoarea sa destinaţie încă nu se cunoaşte, dar fotbalistul de 35 de ani ar mai vrea să joace chiar şi în primul eşalon


Pentru judeţul Sălaj, Bogdan Unguruşan este un fotbalist reprezentantiv. Căpitan la Universitatea Cluj, dar şi la Pandurii Tg. Jiu, sălăjeanul a cunoscut adevărate satisfacţii în fotbal, iar cu gruparea gorjeană a fost vicecampion al României, dar a evoluat şi în grupele Europa League.

În ultimul an şi jumătate, Unguruşan a jucat tot în Liga 1 la FC Botoşani, grupare de care s-a despărţit în această vară după ce contractul său s-a terminat.

Ajuns la 35 de ani, zălăuanul încă mai poate face faţă chiar şi în Liga 1, dar deocamdată nu are nicio ofertă concretă. Fotbalistul ar lua în calcul şi o eventuală ofertă din liga secundă, însă doar de la o echipă cu proiect serios, care vizează promovarea.

“Deocamdată nu ştiu foarte multe. Am fost sunat de un impresar pentru a pleca în Letonia, la o echipă de primă ligă, însă am refuzat, fiindcă nu iau în calcul să plec departe de casă. Aştept şi alte oferte, de ce nu chiar şi din Liga 1, fiindcă mai pot face faţă chiar şi la acest nivel. În ultimele sezoane am jucat constant, peste 30 de meciuri în fiecare campionat. Dacă va exista o ofertă concretă şi de la Liga a II-a voi accepta, însă la Liga a III-a nu mă gândesc sub nicio formă. Nu plec doar de dragul de a pierde vremea”, ne-a declarat Bogdan Unguruşan.

În stagiunea 2017 – 2018, Unguruşan a jucat în 29 de partide pentru FC Botoşani, însă a avut o perioadă de o lună de zile când a fost indisponibil, din cauza unei accidentări.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL