Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. Luptătorii de la CSS Zalău, pe podium la Cupa “Născut pentru Lupte”


Secţia de lupte libere a Clubului Sportiv Şcolar se menţine la înălţime şi mai aduce încă trei medalii în palmaresul celui mai titrat club de copii şi juniori din judeţul Sălaj


Cei mai mici sportivi din cadrul secţiei de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău au trecut la finalul săptămânii trecute, probabil, prin cele mai mari emoţii pe care le-au trăit până în acest moment pe parcursul vieţii lor.

În perioada 22-24 iunie, Sala Polivalentă din Piteşti a găzduit “Cupa Născut pentru Lupte” o competiţie adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-8 ani, respectiv 9-11 ani.

La startul întrecerilor s-au aliniat printre alţii şi 16 luptători de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău care au fost însoţiţi “în oraşul lui Nicolae Dobrin” de profesorii – antrenori Gheorghe Panc şi Ioan Călian. După două zile de concurs, sportivii de la CSS Zalău au reuşit să obţină rezultate încurajatoare.

Mihai Rednic a obţinut locul 1 şi titlul de campion naţional în cadrul categoriei de greutate 35 kg (7-8 ani), Sorin Ardelean s-a clasat pe locul 2 şi a devenit vicecampion naţional în cadrul categoriei de greutate 73 kg (9 – 11 ani), iar Luca Sabău s-a clasat pe treapta a III-a a podiumului şi a intrat în posesia medaliei de bronz în cadrul categoriei de greutate 35 kg (9 – 11 ani).

La finalul competiţiei, prof. Gheorghe Panc a dorit să-şi felicite sportivii şi prin intermediul singurului ziar de sport din Sălaj şi ne-a transmis următorul mesaj:

“Ţin să felicit copiii clasaţi pe podium şi numai, felicitări Andreea Palce pentru un loc 4 la categoria de vârstă 9 – 11 ani şi medalie de bronz la cat. 30 kg fete, Eliza Peştean loc 5 cat. 30 kg (9 – 11 ani),  George Prodan loc 5 la cat. 25 kg (9 – 11 ani). Felicitări copiilor pentru rezultate şi la mai mare: Luca Sălăjan loul 7, Rareş Bărburaş locul 6, Ionuţ  Ghiran locul 8, David Ugruţan locul 4, Denis Egri locul 9, Denis Sîrca locul 7. Mulţumesc părinţilor pentru susţinere, iar copiilor le doresc vacanţă plăcută!”.

Următoarea competiţie din calendarul Federaţiei Române de Lupte Libere este programată la finalul săptămânii în curs, pe Plaja Limanu din Staţiunea 2 Mai unde are loc Finala Campionatului Naţional Individual de Lupte Libere pe Plajă, competiţie rezervată juniorilor mici.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI