Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Bărbat plecat la pescuit, decedat în Someş


Tragedia s-a petrecut în zona localităţii sălăjene Băbeni. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost descoperit chiar de fiul lui, cel care a şi anunţat autorităţile. Chiar dacă un echipaj al Ambulanţei a ajuns la faţa locului, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia


Joi dimineaţa a avut loc o tragedie în judeţul Sălaj. Astfel, un bărbat în vârstă de 55 de ani şi-a găsit tragic sfârşitul în râul Someş. Acesta a fost descoperit chiar de fiul lui, cel care a şi anunţat autorităţile.

Deşi la faţa locului a ajuns şi un echipaj al Ambulanţei, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Domnul Ferencz, bărbatul decedat, era impiegat la gara Băbuceni din Băbeni şi din câte se pare, acesta era la pescuit în dimineaţa nenorocirii.

Martorii prezenţi nu îşi explică cum de s-a întâmplat asemenea tragedie, mai ales că apa este mică în această perioadă.

“Nu pot să îmi dau seama ce s-a putut întâmpla. Apa este mică în această perioadă a anului. Poate a făcut şi infarct, e o tragedie”, ne-a spus unul dintre martori.

Născut în anul 1963, bărbatul şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic la vârsta de doar 55 de ani.

“Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea unei autopsii, iar medicul legist va stabili cauza decesului. Victima nu prezenta urme de violenţă”, ne-a spus Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare