Connect with us

CUPA ROMANIEI

Flore Pop – delegat Dia Guard Divino II: “Dacă jucăm ce ştim vom face un turneu bun”


Câştiătoarea Ligii 2 de minifotbal din Sălaj debutează astăzi la turneul final al Cupei României de la Sibiu, împotriva celor de la Tricolorii Sibiu


Campioantul de Minifotbal Onix Sălaj, sezonul 2017-2018 a fost despre Dia Guard Divino. Gruparea condusă de Florin Marian Raţ a avut un sezon de neuitat şi după ce prima echipă a câştigat din nou Liga 1, Dia Guard II a cucerit la pas Liga 2. Mai mult, cele două echipe şi-au disputat în familie şi finala Cupei României.

După aceste performanţe reuşite în judeţ, Dia Guard Divino II va reprezenta Sălaj, alături de Fan Courier la turneul final al Cupei României, care se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Sibiu.

“Mergem la Cupa României pentru că băieții au fost fantastici și și-au câștigat dreptul de a participa la un turneu. Nu înțeleg de ce delegaţii altor formaţii vor ca echipa a doua să fie desființată şi să nu mai avem satelit. Posibil invidia sau ciuda că Dia Guard Divino a devenit una dintre cele mai bune echipe care au activat în Campionatul de minifotbal Onix Sălaj. La Sibiu, ne dorim să trecem de grupe și măcar de două tururi eliminatorii. Mulţi dintre jucători sunt la primul turneu, dar toți sunt dornici și motivați de a face o figură frumoasă. Sunt sigur că dacă jucăm ce ştim noi o să iasă foarte bine şi vom face un turneu bun. Mulțumim sponsorilor pentru susținere și eforturile care se fac pentru a participa și cu echipa a doua la turneu”, ne-a declarat Flore Pop, înaintea turneului final.

Gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop va debuta în competiţie chiar astăzi, de la ora 10.00, în faţa celor de la Tricolorii Sibiu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI