Connect with us

LIGA a III-a

Andrei Dalnoki, golgheter în Liga 3 de minifotbal cu 103 goluri!


Jucătorul celor de la Mobil Team Drop System a avut un an excelent în Liga 3, fiind autorul a peste 100 de goluri ce i-au permis să termine pe primul loc în clasamentul golgheterilor


La finalul săptămânii trecute a avut loc festivitatea de premiere din cadrul Campionatului de Minifotbal Onix Sălaj. După premierea echipelor din fiecare ligă s-a trecut şi la premii individuale.

De departe, golgheterul Ligii 3 a fost Andrei Dalnoki de la Mobil Team, care în 38 de etape a reuşit un număr record de 103 goluri.

Pe locul secund la golgheteri s-a clasat Octavian Ardelean de la BT Royal cu 85 de reuşite. Interesant de spus că şi în sezonul trecut, Octavian Ardelean s-a clasat tot pe această poziţie în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 3.

Podiumulul celor mai buni marcatori din Liga 3 a fost închis de doi jucători cu acelaşi număr de goluri. Este vorba de Mihai Bode (G 4) şi Andrei Pop (AS Onix), care în acest campionat au înscris câte 59 de goluri. BT Royal s-a remarcat din nou la premii individuale şi a dat din nou cel mai bun portar al campionatului, este vorba de Gabriel Gârda, care a primit aceeaşi distincţie şi la finalul sezonului 2016 – 2017.

“A fost cel mai reuşit an al meu, deoarece am reuşit să înscriu atâtea goluri. Numărul putea fi şi mai mare dacă toate echipele s-ar fi prezentat la meci. Obiectivul nostru a fost să termin pe primul loc şi pe această cale, ţin să le mulţumesc şi coechipierilor pentru acest sezon”, ne-a declarat Andrei Dalnoki.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a III-a