Connect with us

Feminin

FOTO. O fotbalistă din Sălaj a devenit campioană naţională cu ”U” Olimpia Cluj!


La doar câteva săptămâni după ce s-a transferat de la Rapid Jibou la multipla campioană a României, Anamaria Sălăgean a cucerit medalia de aur cu echipa U 15 de la Olimpia, la finalul turneului ce a avut loc la Cluj-Napoca


La doar un an de când s-a apucat de fotbal, Anamaria Sălăgean a impresionat la juniorii de la Rapid Jibou şi a intrat în atenţia celor de la Olimpia Cluj.

Chiar preşedintele Alin Cioban – care este originar din Jibou – a optat ca jucătoarea să fie transferată în curtea campioanei României, iar în această vară, Anamaria Sălăgean a ajuns la ”U” Olimpia.

După doar câteva săptămâni petrecute la formaţia de pe Someş, fotbalista din Gârbou a reuşit o performanţă notabilă şi a devenit campioana României cu echipa de junioare U 15.

Turneul final al ligii de junioare dedicat categoriei de vârstă U 15 a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, iar la start au fost 12 echipe, care au fost împărţite în patru grupe a câte trei formaţii.

”U” Olimpia Cluj a fost echipa cea mai bună din cadrul acestei competiţii şi a câştigat toate meciurile. Clujencele s-au impus la pas în grupe, 6 – 1 cu Vulpiţele Galbene Roman şi cu 4  – 0 în disputa cu Fair-Play Bucureşti, astfel că au terminat pe primul loc în Grupa D.

În sferturi ”U” Olimpia a făcut scor cu Real Craiova, 7 – 0, iar în semifinale, gazdele competiţiei au trecut din nou de Fair-Play Bucureşti, de data aceasta cu 2 – 0.

Clujencele au ridicat trofeul deasupra capului, după ce în finală au trecut de Vasas Femina, cu scorul de 6 – 0.

La performanţa obţinută de junioarele de la ”U” Olimpia Cluj un merit l-a avut şi Anamaria Sălăgean, care a evoluat în toate jocurile.

” A fost o competiţie serioasă, iar toate echipele au depus efort.Sunt foarte bucuroasă că am reuşit o astfel de performanţă. Înseamnă extraordinar de mult pentru mine această reuşită, care mă va motiva în carieră. Am văzut ce înseamnă performanţa şi am primit sfaturi utile de la antrenori. A contat şi experienţa care am acumulat-o la Rapid Jibou şi ţin să le mulţumesc antrenorilor de acolo. Sunt la început de drum, dar îmi propun să ajung foarte departe, iar la un moment dat să nu mai am unde urca. Trebuie să rămân serioasă şi să mă pregătesc în continuare cât mai bine”, ne-a declarat Anamaria Sălăgean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin