Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. CS Dani San nu renunţă la tradiţie


În ciuda dificultăţilor şi a faptului că sporturile individuale sunt mai puţin băgate în seamă de atutorităţile judeţene şi locale, Clubul Sportiv Dani San Zalău continuă să se pregătească pentru a aduce performanţe municipiului Zalău şi judeţului Sălaj


La fel ca şi în fiecare an, sportivii de la Clubul Sportiv “Dani San” Zalău au petrecut câteva zile în Staţiunea Tăşnad unde au efectuat tradiţionalul “Stagiu de Vară”.

Aproximativ 70 de sportivi şi părinţii lor s-au bucurat în perioada 18 – 22 iunie de vremea bună, apa din ştrand şi antrenamentele diversificate efectuate în staţiunea Tăşnad sub comanda lui sensei Dan Lucian Chiş centura neagră 4 DAN.

Şi în acest an sportivii au beneficiat de o vreme frumoasă, ceea ce le-a permis ca antrenamentele să le efectueze pe iarba din interiorul staţiunii.

Pe lângă cele două antrenamente zilnice sportivii au mai avut organizate şi alte jocuri sportive dar şi un program de relaxare la bazinele din staţiune. Noţiunile de budo – Karate exersate în acest stagiu au făcut deliciul publicului care se aduna în zona locului de antrenament renunţând la alte activităţi specifice locaţiei.

Finalul stagiului a adus pentru sportivi şi un obstacol de trecut deoarece au avut de susţinut un examen de grad în urma căruia au urcat un nivel în calea lor spre centura neagră.

Antrenamentele îmbinate cu buna dispoziţie au creat un climat bun şi au îmbunătăţit relaţiile dintre sportivii legitimaţi la clubul zălăuan, iar efortrurile părinţilor şi copiilor au fost şi sunt apreciate în permanenţă de cel care se ocupă de buna desfăşurare a pregătirii şi îndrumare a sportivilor spre înalta performanţă.

“Mulţumim Primăriei oraşului Tăşnad pentru sprijinul acordat, mulţumim d-nei Maier Maria pentru condiţiile deosebite pe care ni le oferă şi nu în ultimul rând părinţilor care sunt alături de mine şi sprijină activităţile clubului. Felicitări copii!” a afirmat sensei Dan Chis la finalul stagiului.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE