Connect with us

FOTBAL

Răzvan Sabou: “Nicio echipă din Sălaj nu putea să facă faţă celor de la Sticla Arieşul Turda”


Jucătorul de la Unirea Mirşid este de părere că orice altă echipă din Liga a IV-a Sălaj nu putea să emită pretenţii la baraj în faţa grupării din Turda


Unirea Mirşid a arătat ceva mai bine în meciul retur al barajului de promovare în Liga a III-a şi a fost învinsă la doar două goluri diferenţă de către Sticla Arieşul Turda.

Între cele două echipe a fost o diferenţă destul de mare, care s-a văzut mai ales în tur, însă după părerea lui Răzvan Sabou, la aceste jocuri de baraj nicio echipă din Liga a IV-a Sălaj nu putea să emită pretenţii.

“În primul meci, scorul a fost prea dur, dar în retur am jucat mai bine, am şi marcat şi pe lângă goluri am mai avut câteva ocazii. Cu puţină atenţie puteam scoate cel puţin un egal. Până la urmă Stical Arieşul Turda a fost superioară, iar jucătorii erau foarte bine pregătiţi fizic. Acest lucru s-a văzut mai ales în meciul din tur. Nicio echipă din Sălaj nu putea să facă faţă celor de la Turda”, este de părere Răzvan Sabou, cel care a jucat pentru al doilea an la rând într-un baraj de promovare. Primul a fost cu Dumbrava Gâlgău, în faţa celor de la Unirea Tăşnad.

Atunci scorul a fost mai strâns, iar sătmărenii au câştigat în tur cu 2 – 1, iar în returul de la Gâlgău, Unirea Tăşnad s-a impus cu 3 – 1.

Anul acesta, Sticla Arieşul Turda a promovat la pas în Liga a III-a, cu scorul general de 10 – 2. În meciul tur, clujenii s-au impus cu 6 – 0, iar în retur au câştiga şi la Popeni cu 4 – 2.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL