Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi: ”Cu puţin noroc, Unirea Mirşid putea obţine un egal în meciul retur cu Sticla Arieşul Turda”


Conducătorul campioanei Sălajului  susţine că echipa sa putea obţine un rezultat pozitiv în meciul de la Popeni. Până la urmă, Sticla Arieşul Turda a câştigat şi returul cu 4 – 2, iar oficialul a ţinut să felicite adversarul


După 6 – 0 în tur, Sticla Arieşul Turda a câştigat şi meciul retur al barajului de promovare în Liga a III-a şi s-a impus cu 4 – 2 în jocul de sâmbătă, de pe cocheta bază sportivă din Popeni.

În acest meci, Unirea Mirşid a arătat mult mai bine, iar pe lângă cele două goluri a mai avut situaţii bune de a marca. La finalul jocului, Călin Bereschi a ţinut să felicite echipa din Turda care a promovat la pas în Liga a III-a, însă a fost de părere că formaţia sa putea obţine cu puţin noroc un rezultat de egalitate.

”A fost un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. Poate cu puţin noroc, puteam obţine măcar un rezultat de egalitate. Trebuie să felicităm adversarul, fiindcă a fost mai bun decât noi. Sticla Arieşul este o echipă dintr-un municipiu, jucătorii au condiţii şi se pregătesc aproape în fiecare zi. Fără discuţii, Turda merită să aibă echipă în Liga a III-a şi de ce nu poate chiar mai sus, fiindcă oraşul are o tradiţie în fotbal. Mie îmi pare rău că noi nu am putut alinia cea mai bună echipă, cum de altfel s-a întâmplat la mai multe meciuri din acest sezon. La Turda ne-am apropiat ca şi nume de cea mai bună echipă, dar din păcate, câţiva jucători au jucat accidentaţi şi acest lucru s-a văzut la scorul final. Noi la aceste meciuri de baraj am vrut să jucăm şi am încercat să dăm ce este mai bun, însă nu am reuşit. Eu îmi cer scuze faţă de iubitorii fotbalului sălăjean, pentru că a fost ruşinoasă înfrângerea de la Turda”, ne-a declarat Călin Bereschi, primarul comunei Mirşid, care este şi conducător la echipa de fotbal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL