Connect with us

Ştiri din Sălaj

Reţinuţi de poliţişti pentru proxenetism


Doi bărbaţi de 29 şi 37 de ani, din Sălaj şi Buzău, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Victimele, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, din judeţul Buzău, îşi ofereau serviciile în hoteluri şi apartamente private în regim hotelier, din Sălaj, Bistriţa Năsăud, Sighişoara şi Buzău, activitatea lor fiind înlesnită sub diferite forme de către cei doi


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de doi bărbaţi de 29 şi 37 de ani, din judeţele Sălaj şi Buzău, cercetaţi comiterea infracţiunii de proxenetism în formă continuată.

Din probatoriul administrat, poliţiştii au stabilit  că bărbatul din Sălaj se ocupa de partea de cazare, iar cel din Buzău de transport. Sumele de bani oferite de clienţi victimelor, respectiv banii încasaţi de proxeneţi de pe urma serviciilor prestate de victime, urmează a fi stabilite pe parcursul cercetărilor.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat, joi, 21 iunie, măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj