Connect with us

FOTBAL

Nicu Ardelean, conducător Voinţa Derşida: “Vrem să mergem în Liga a IV-a”


După ce au câştigat în premieră Seria Vest din Liga a V-a, derşidanii vor face tot cele stă în putinţă pentru a se afla la startul noului sezon din Liga a IV-a. Pentru acest lucru, Nicu Ardelean a şi luat legătura cu autorităţile locale pentru a analiza şansele ca acest lucru să se poate întâmpla


Sezonul 2017-2018 va rămâne unul de vis pentru Voinţa Derşida. Gruparea condusă de Nicu Ardelean a reuşit să cucerească primul titlu din istorie, după ce a câştigat Seria Vest din Liga a V-a.

Această reuşită este de fapt o confirmare a valorii echipei care în sezonul trecut a ratat locul 1 la mustaţă, în ultima etapă.

Chiar dacă părea greu, iar mulţi o vedeau pe Sporting Zalău drept principala favorită la locul 1, Voinţa Derşida “le-a dat peste nas” acelor persoane şi a demonstrat că pe parcursul acestui sezon a fost cea mai bună echipă din Seria respectivă, adjudecându-şi primul loc cu o etapă înainte de final, în victoria de pe teren propriu cu Inter Pericei, cronica meciului poate fi citită AICI.

Datorită faptului că a câştigat campionatul Seriei Vest din Liga a V-a, Voinţa Derşida are dreptul de a se afla la startul noului sezon din Liga a IV-a, iar derşidanii au început deja să-şi facă calcule pentru a se putea regăsi la startul celui de-al patrulea eşalon în sezonul viitor.

Pentru asta, Nicu Ardelean a şi făcut o vizita la Primărie pentru a purta o discuţie cu domnul primar, în vederea unei colaborări în campionatul următor.

“Noi ne-am jucat şansa până la capăt. Am crezut în această echipă şi chiar am zis că anul acesta trebuie să câştigăm campionatul, după ce anul trecut l-am ratat la limită. Ne dorim mai mult, vrem să mergem în Liga a IV-a, dar asta depinde şi de autorităţile locale, dacă ne vor putea ajuta. Am fost la Primărie,  am discutat cu domnul primar să vedem ce cheltuieli ar fi să sperăm că va fi bine şi vom juca în eşalonul superior. În mare parte, eu aşa cred că vom merge în Liga a IV-a, tocmai de aceea ne-am şi luptat atâta pentru a câştiga campionatul. Cât despre jocul cu Pericei, cred că pe jucătorii mei i-a cam luat valul şi s-au crezut prea repede campioni, după meciul bun de la Zalău şi asta s-a văzut în prima repriză. În a doua repriză am dominat clar şi ne-am creeat multe ocazii de gol şi până la urmă a ieşit bine. Am avut şi o galerie superbă, care la fiecare meci ne susţine necondiţionat. În final, pot să spun că deşi am pornit foarte greu acest campionat, pentru că nu ne-a ajutat nimeni, l-am încheiat cum nu se poate mai bine şi cu această performanţă am închis multe guri la multă lume”, ne-a declarat Nicu Ardelean.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL