Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Liviu Antal, la înălţime în Lituania!


Fotbalistul traversează o perioadă foarte bună la Zalgiris, iar la jumătatea sezonului din Lituania este golgheterul echipei, cu opt goluri marcate în 13 meciuri


Dacă anul trecut a avut nevoie de timp pentru a se acomoda în campionatul Lituaniei, Liviu Antal (n. 2 iunie 1989) traversează acum o formă foarte bună la vicecampioana Zalgiris.

În campionatul Lituaniei se joacă din martie şi până în noiembrie, iar deja sezonul este la jumătate.

În prima parte a stagiunii, şimleuanul a fost la înălţime, astfel că în  13 meciuri a marcat nu mai puţin de opt goluri şi este de departe golgheterul echipei!

“Anul trecut a fost mai greu pentru mine, până m-am acomodat cu suprafaţa de joc sintetică. Acum mă simt foarte bine în Lituania şi mă bucur că am înscris atâtea goluri şi mi-am ajutat echipa. Sper să o ţin tot aşa până la finalul campionatului. Deocamdată suntem doar la jumătatea drumului”, a declarat Liviu Antal pentru ziarul Sportul Sălăjean.

După 16 etape, echipa sa se află pe locul secund în clasament, la opt puncte în spatele liderului Sudava.

“Pentru mine este foarte important să continuu să muncesc şi să avem rezultate. Ne gândim la titlu şi chiar dacă acum suntem pe locul 2, până la finalul campionatului mai este foarte mult timp. Dacă vom fi tot la fel de motivaţi, ne vom bucura la final”, a mai spus Antal, care joacă la Zalgiris din vara anului trecut.

În carieră, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a evoluat la mai multe formaţii de pe prima scenă a fotbalului românesc, precum Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Pandurii Târgu Jiu, dar şi CFR Cluj.

În străinătate, sălăjeanul a mai avut o aventuri în Turcia, la Gençlerbirliği, dar şi în Israel, la echipele Beitar Jerusalem şi Hapoel Tel Aviv .

Mai multe în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL