Connect with us

FOTBAL

Repriză secundă perfectă pentru Năprădeana Năpradea în meciul cu Cetatea Almaşu


“Lanterna roşie” din Seria EST a reuşit să câştige la scor de neprezentare în faţa echipei din Almaşu, obţinând a treia victorie stagională


Chiar dacă nu mai poate evita ultimul loc, Năprădeana Năpradea a dorit să arate un fotbal bun pe acest final de campionat.

Şi în mare parte a reuşit, având în vedere că la ultimele trei meciuri pe teren propriu a reuşit o remiză şi două victorii.

La meciul de duminică, Traian Feder şi compania au trecut de Cetatea Almaşu, o echipă din prima jumătate a clasamentului.

Prima repriză a a fost mai echilibrată, dar după pauză, Năprădeana a fost net superioară adversarului. Ciprian Bota a deschis scorul, după care Sebastian Matius şi Alexandru Gorgan au dus scorul la 3 – 0.

A fost a treia victorie din acest sezon pentru formaţia de pe Someş, care speră acum la un rezultat pozitiv şi în deplasarea de la Recolta Agrij.

 


Năprădeana Năpradea – Cetatea Almaşu    3 – 0 (0 – 0)!

Au marcat: Ciprian Bota (‘55), Sebastian Matius (‘70) şi Alexandru Gorgan (‘80)

Năprădeana: Raul Chiş – Marian Pintea, Marius Danciu, Radu Criste, Marisu Donciu, Aurel Barbur, Traian Feder (cpt.), Marcel Bota, Ciprian Bota, Liviu Pop şi Alexandru Rezmiveş. Rezerve: Paul Parnău, Sebastian Matius, Georgel Groza, Cornel Donci, Rareş Pintea şi Dănuţ Botiş. Delegat: Titus Precup

Cetatea: Eugen Todea – Vlad Mihaly, Tamas Zoltan, Safar Tibor (cpt.), Csipkes Zoltan, Petru Varga, Rudolf Varga, Alexandru Lazăr, Anghel Rostaş, Cristian Ignat şi Călin Rus. Rezervă: Miklos Zsolt. Delegat: Florin Ignat

Au arbitrat: la centru: Romulus Raţ (Uileacu Şimleului), asistenţi: Alexandru Pop (Gîrceiu) şi Ionuţ Marincaş (Zalău)

Observator AJF: Ioan Fabian (Jibou)

Jucătorul meciului: SEBASTIAN MATIUS


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL