Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş, invitat la Campionatele Naţionale de karate din America!


Desemnat ani la rând cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, karateka Călin Marincaş va participa la finalul acestei luni, ca şi invitat, la Campionatul Naţional de Karate din Statele Unite ale Americii


Unul din cei mai titraţi practicanţi ai artelor marţiale din judeţul Sălaj, Călin Marincaş a fost invitat să participe la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale ale Statelor Unite ale Americii ce vor avea loc în perioada 26 – 30 iunie în localitatea Ft. Lauderdale din statul Florida.

Chiar dacă se află într-o perioadă destul de aglomerată, în care îmbină antrenamentele cu studiul pentru examenul de titularizare, valorosul karateka ne-a dezvăluit faptul că va da curs invitaţiei şi va fi prezent în Statele Unite ale Americii pe perioada desfăşurării Naţionalelor de peste ocean.

Sportivul şi antrenorul Clubului Sportiv Seiko Zalău a obţinut viza de intrare în “Ţara tuturor posibilităţilor” pe data de 22 mai şi va porni spre ţara condusă de miliardarul Donald Trump pe data de 24 iunie.

Mai multe informatii dar şi imagini privind vizita titratului sportiv zălăuan la Ft. Lauderdale (Florida), puteţi afla din paginile ziarului Sportul Sălăjean sau de pe pagina personală de facebook a colegului şi corespondentului nostru în Statele Unite, Monel Sabou.

Pe acest subiect, puteţi vedea informaţii şi pe ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 20 iunie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE