Connect with us

TENIS

FOTO. Alexandru Puiu a câştigat “Cupa CSM” de la Cluj


Legitimat la Palatul Copiilor din Zalău unde se antrenează sub comanda lui Mihai Anca, tânărul Alexandru Puiu a reuşit în urmă cu câteva zile să câştige primul turneu din cariera şi speră ca acesta să nu rămână singurul său succes din activitatea de sportiv


Două rachete primite cadou din Statele Unite ale Americii din partea unui prieten al tatălui său i-au schimbat viaţa lui Alexandru Puiu care a lăsat deoparte jocurile pe calculator şi şi-a concentrat atenţia mai mult pe activitatea sportivă.

Trei ore petrece zilnic pe terenul de tenis tânărul zălăuan, iar roadele muncii sale au început să se vadă. La ultimul turneu la care a participat, “Cupa CSM” de la Cluj-Napoca, competiţie organizată de “Napoca Tennis Club”, elevul lui Mihai Anca a avut evoluţii foarte bune, iar la finalul întrecerii a reuşit să termine competiţia pe primul loc.

Chiar dacă Alexandru a reuşit să se impună în competiţia rezervată categoriei sale de vârstă tatăl său rămâne cu picioarele pe pământ.

“Nu ştiu dacă fiul meu o să ajungă la cel mai înalt nivel în tenis, dar importantă este mişcarea. Sportul creează caractere. Mai mult decât atât, în tenis e nevoie să investeşti foarte mulţi bani dacă vrei să ajungi la un nivel înalt, dar şi de infrastructură” ne-a declarat tatăl sportivului.

Următoarele turnee de tenis la care foarte probabil se vor alinia şi sportivi din judeţul nostru au loc la Arad (“Cupa Hai”), Bistriţa (“Cupa Grand Slam Tennis Club”) şi Târgu Mureş (“Trofeul Ardealului”).

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS