Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. Marius Ţîrle pe podium la “Tour de tur”


Sportivii sălăjeni continuă să obţină clasări pe podium la întrecerile de ciclism. Fără susţinere din partea autorităţilor, şi doar din pasiuneşi dragoste pentru această disciplină sportivă, cicliştii amatori din judeţ continuă să obţină rezultate pozitive la competiţiile la care participă


Ediţia a XIII-a a competiţiei de ciclism “Tour de Tur” din judeţul Satu Mare a adunat la startul întrecerilor aproximativ 200 de sportivi.

Desfăşurată în zona ariilor protejate ale lacului Tur, Lacul Mujdeni din comuna Oraşu Nou, competiţia nu a fost una deloc uşoară, traseul devenind mult mai dificil decât au dorit organizatorii, iar acest lucru s-a datorat precipitaţiilor căzute în ultimele zile. Printre cei care s-au încumetat să ia startul cursei de aproximativ 32 de km s-a aflat şi Marius

Ţîrle, unul dintre cei mai pasionaţi sportivi amatori de ciclism din Sălaj. La linia de finish Marius Ţîrle a ajuns al V-lea, dar în urma descalificării primilor doi sosiţi, zălauanul nostru a urcat două poziţii şi s-a clasat pe locul 3 în ierarhia generală a cursei.

“După ce anul acesta am pedalat la câteva curse lungi, cu peste 2000 m elevaţie, a venit momentul să dau ascultare picioarelor, care au ajuns în pragul grevei. Aşa că în această sâmbătă am participat la ediţia a XIII-a a cursei “Tour de Tur”, competiţie organizată pe plaiuri sătmărene. Cursa a constat în parcurgerea unui traseu de aproximativ 32 km, cu 700m elevaţie. Ploile din ultima perioada au făcut acest traseu ceva mai complicat, mai alunecos, mai periculos şi mai ale… mai distractiv. În urma eforturilor depuse pe parcursul celor 32 de km am reuşit să urc pe poziţia a V-a a calsamentului la finalul cursei, la 6 secunde de locul 4 şi 33 de secunde. de locul 3. Din păcate, ocupanţii poziţiilor 1 şi 2 au fost descalificaţi. Florin Roman a ratat un punct de control, iar Abel nu a stiut că nu ai voie să schimbi bicicleta în timpul cursei. Eu ii felicit pentru ca oricum ei, au fost cu un nivel peste noi restul participantilor. Mulțumesc familiei pentru sustinere!” a fost mesajul postat pe pagina de facebook de către Marius Ţîrle.

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 iunie.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI