Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi sălăjeni, între cei mai puternici pompieri din România! GALERIE FOTO


Plt maj. Flavius Magdaş şi plt. maj. Noje Marius au participat recent la faza naţională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier” de la Alba Iulia, competiţie la care s-au calificat 84 de pompieri militari din 32 de inspectorate pentru situaţii de urgență din România


Joi și vineri, în Piața Toboșarului – Latura de Nord a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia a avut loc etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

La această competiţie organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, s-au calificat 84 de pompieri militari din 32 de  judeţe.

Între aceştia s-au aflat şi doi concurenţi din judeţul Sălaj, este vorba despre jibouanii Flaviu Magdaş şi Marius Noje.

Participanţii au avut de susţinut două probe practice, ambele la individual: cu aparat de respirat și fără aparat de respirat.

Deşi întrecerile au fost dificile, iar concurenţii valoroşi, cei doi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj au avut prestaţii meritorii.

La categoria de vârstă sub 35 de ani, plt maj. Flavius Magdaş a ocupat locul 39.

La categoria de vârstă peste 35 de ani, plt. maj. Marius Noje a fost foarte aproape de TOP 10, clasându-se la final pe locul 11.

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj