Connect with us

DIVIZIA A1

Preşedintele de la Volei Municipal Zalău, audiat la Comisia de Disciplină de la Federaţia Română de Volei


De o lună încoace, Vasile Coţa bate drumul Zalău – Bucureşti, astfel că în cursul zilei de vineri s-a aflat pentru a patra oară în faţa membrilor Comisiei de Disciplină. Aceasta nu va fi şi ultima prezenţă, deoarece nici de data aceasta forul nu a dat o decizie finală asupra cazului judecat


Sezonul 2017 – 2018 s-a terminat de mai bine de o lună, însă conducerea este încă în “priză”. Dacă CS Volei Municipal are deja lotul definitivat pentru sezonul 2018 – 2019, oficialii grupării de sub Meseş au alte “zoale”, iar preşedintele Vasile Coţa este nevoit în acestă perioadă să facă “naveta” între Zalău şi Bucureşti.

Asta, deoarece preşedintele fostei campioane este convocat la Comisia de Disciplină de la Federaţia Română de Volei, de aproape o lună de zile. Mai exact, Coţa s-a prezentat în faţa membrilor Comisiei de patru ori, ultima dată chiar azi.

Cel puţin deocamdată nu ştim oficial care sunt cauzele pentru care conducerea echipei de volei este convocată la sediul Federaţiei.

Pentru a afla mai mult despre acest caz, l-am contactat pe preşedintele Vasile Coţa, dar fără succes. Am luat legătura şi cu membrii respectivei Comisii, dar nu au putut da prea multe amănunte.

“Deocamdată nu s-a pronunţat nicio hotărâre, iar cazul este în continuare, în cercetare. Domnului Vasile Coţa i-au fost comunicate actele şi sesizările cu articolele care s-au apreciat că au fost încălcate. Mai multe informaţii nu putem da”, a spus avocatul Daniel Dîrman –  preşedintele Comisiei de Disciplină.

Din câte se pare, una dintre cauze este faptul că conducerea Zalăului ar fi depus pe adresa Federaţiei Internaţionale de Volei (FIVB) o plângere împotriva FRV. Totul s-a întâmplat după jocul din tur, de la Bucureşti, între Steaua şi CS Volei Municipal, când un jucător al grupării din capitală ar fi participat la încălzirea dinaintea jocului, deşi acesta era suspendat provizoriu de FIVB pentru “joc şi manipulare de rezultate” . Tot la acel joc, oficialii de la Volei Municipal Zalău au depus şi o contestaţie despre modul cum a fost organizat acel meci.

Nu ştim din ce cauză Vasile Coţa trebuie să se prezinte de atâtea ori pentru acest caz, care nici de data aceasta nu a putut fi finalizat, dar din câte se pare, preşedintele nu a prezentat toate actele solicitate de membrii Comisiei.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1