Connect with us

Ştiri din Sălaj

ACȚIUNI FULGER. “Mascaţii” din Cluj au făcut 10 percheziţii şi au luat pe sus 11 tineri din Sălaj, Cluj, Maramureş, Suceava şi Bucureşti


În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat 10 percheziții la persoane bănuite de operațiuni financiare frauduloase cu carduri


Perchezițiile au fost efectuate în Cluj-Napoca și în București, iar în urma acestora au fost ridicate sisteme informatice (laptop-uri, telefoane mobile) și substanțe susceptibile a fi interzise.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017 – 2018, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din județele Cluj, Maramureș, Suceava, Sălaj și din municipiul București, ar fi efectuat operațiuni financiare frauduloase cu carduri, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei.

La finalul perchezițiilor, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul unității pentru audieri.

La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, ai Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

Să precizăm faptul că astfel că acțiuni au mai avut loc în ultima perioadă, chiar și pe raza județului Sălaj și în județele limitrofe, în care poliţişti de la Trupele Speciale, coordonați de DIICOT Sălaj au căutat traficanţi şi consumatori de stupefiante.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj