Connect with us

DIVIZIA A1

SCMU Craiova vrea să redevină o forţă în voleiul românesc. Lică a revenit în Oltenia!


Gruparea din Bănie a început tare campania de transferuri şi a reuşit să-l readucă la Craiova pe Laurenţiu Lică, care în ultimul sezon a câştigat eventul cu Tricolorul Ploieşti


În stagiunea încheiată luna trecută, SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău, adică formaţiile care au cucerit titlul în 2016, respectiv 2017 au avut sezoane modeste.

Dacă gruparea de sub Meseş s-a clasat pe locul 4, oltenii au avut o clasare şi mai slabă şi au terminat campionatul pe locul 6, ultimul din play-off.

Pentru campionatul următor, ambele grupări au planuri măreţe şi vor să se bată chiar la titlu. În aceste condiţii, din primele săptămâni de vancaţă au şi făcut transferuri.

Formaţia zălăuană a bifat până acum nu mai puţin de şase achiziţii, dar şi SCMU Craiova a reuşit o mutare importantă.

Astfel, oltenii l-au convins pe Laurenţiu Lică să revină la Craiova, după un sezon în care voleibalistul a evoluat la Tricolorul Ploieşti cu care a cucerit eventul.

Legat de echipa pe care şi-o formează oltenii pentru stagiunea următoare, să spunem că unul dintre cei mai importanţi jucători şi-a prelungit contractul.

Este vorba de Bogdan Ene, care va continua în tricoul Craiovei, pentru al cincilea an la rând.

Se anunţă şi alte transferuri în perioada următoare, mai ales că până la începerea campionatului au mai rămas nu mai puţin de 5 luni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1