Connect with us

DIVIZIA A1

SPECIAL. Nunta anului în sportul sălăjean: Voleibalistul Răzvan Mihalcea și handbalista Andrada Trif și-au unit destinele. FOTO şi VIDEO


După o idilă ce durează de ani buni, cei mai vechi componenți ai echipelor CS Volei Municipal și HC Zalău s-a căsătorit sâmbătă la Baia Mare. Între invitați s-au aflat multe nume din voleiul şi handbalul românesc


Răzvan Mihalcea (n. 25 februarie 1988 ) este originar din Bucureşti, iar Andrada Trif (n. 20 octombrie 1990) din Baia Mare, dar drumurile lor s-au intersectat la Zalău. Mai mult, cei doi sportivi de înaltă performanţă sunt acum cei mai vechi componenţi de la echipele de top din Sălaj!

Transferat de la VCM Piatra Neamţ în anul 2011, internaţionalul Răzvan Mihalcea a cucerit titlul naţional cu CS Remat Zalău (2012), dar şi cu CS Volei Municipal (2017), dar şi trei medalii de argint şi două Cupe ale României! După şapte ani petrecuţi la poalele Meseşului, valorosul centru şi-a prelungit angajamentul cu fosta campioană.

De cealaltă parte, Andrada Trif a venit la Zalău în anul 2009, chiar după ce terminase junioratul la CS Extrem Baia Mare. Cu HC Zalău, experimentata extremă a ajuns în finala Cupei EHF, dar a cucerit şi două medalii de bronz, în anii 2012 şi 2017.

De ani buni, cei doi sportivi formează un cuplu, iar idila dintre ei s-a transformat într-o poveste de dragoste, care în zilele trecute a fost oficiată atât în faţa ofiţerului civil de la Primărie, dar şi în faţa altarului.

Astfel, week-end-ul trecut a fost unul de vis pentru Andrada şi Răzvan, cei care au spus „DA” în faţa ofiţerului civil de la Primărie, după care şi-au jurat credinţă şi la biserică.

Părinţii spirituali din partea lui Răzvan au fost familia Mihai şi Ştefana Iuhas, „Mişu’” fiind nimeni altul decât doctorul echipei de volei şi care actualmente este şef la UPU Sălaj.

Sâmbătă seara, a avut loc şi petrecerea, la Hotel Romaniţa un amplasament de patru stele aflat la intrarea în municipiul Baia Mare.

Între invitaţi s-au aflat mulţi sportivi, mai ales din lumea sportului la fileu. Astfel, în aceste momente frumoase din viaţă, alături de Mihalcea au fost şi cei de la CS Volei Municipal Zalău. Este vorba despre antrenorul secund Bogdan Nicolae, foştii colegi Vlad Cuciureanu, Bogdan Miron, Mihai Tarţa şi Adrian Feher, dar şi de noii colegi, Cristian Bartha şi Ciprian Matei.

Pe lista invitaţilor s-au mai aflat Marian Bala, Andrei Georgescu, Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă sau Şerban Paşcan, jucători care în anii trecuţi au realizat performanţe notabile la poalele Meseşului, împreună cu mirele! Să nu îi uităm pe Dragoş Răileanu (Ştiinţa Explorări Baia Mare) şi Gabriel Bontea (CSM Bucureşti).

Şi sportul de pe semicerc a fost reprezentat la eveniment, dar nu atât de pronunţat. Astfel, de la HC Zalău la nuntă au fost prezente doar Roxana Rob şi Claudia Constantinescu şi fostele colege, Alina Czeczi (actualmente HC Dunărea Brăila), Teodora Bloj (Corona Braşov) şi Andrada Paşca-Maior (CSM Bistriţa).

Distracţia la local a continuat până spre zorii zilei următoare, dar petrecerea a continuat şi duminică după-amiază la casa familiei Trif din comuna Săcălășeni.

Cu această ocazie, redacţia SPORTUL SĂLĂJEAN urează „Casa de Piatră” şi multă fericire şi noroc proaspeţilor însurăţei!

În final, să spunem că în Sălaj a mai existat un eveniment de acest gen, în anul 2009, când voleibalistul Adrian Briscan şi-a unit destinele cu handbalista Mihaela Ivan.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 iunie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1