Connect with us

FOTBAL

HORROR: Arbitrii bătuţi crunt, stropiţi cu bere şi fugăriţi ca şi câinii!?

Scene desprinse din "filmele de groază" în Liga a V-a Sălaj

 

Scandalurile şi meciurile întrerupte se ţin lanţ în fotbalul sălăjean. Etapă de etapă avem parte de asemenea evenimente, de unde de fiecare dată arbitrii ies “şifonaţi”. Aşa s-a întâmplat şi duminică la Măerişte, unde s-a lăsat cu un scandal groaznic. Meciul a fost întrerupt definitv în minutul 65, după ce integritatea arbitrilor a fost pusă în real pericol.

Până în momentul respectiv, scorul a fost egal 2 – 2, după ce gazdele au condus de două ori. Totul a început în minutul 63, când un spectator a pătruns în terenul de joc şi l-a stropit cu bere pe arbitrul asistent Florin Păuşan. Automat, “centralul” Nicuşor Pop a tras atenţia organizatorilor că va pune punct final meciului, dacă se mai întâmplă ceva în neregulă. Zis şi făcut. La un fault în careu, tânărul “central” a indicat punctul cu var în minutul 65 pentru formaţia oaspete, moment în care mai mulţi spectatori au pătruns pe terenul de joc, pentru a cere socoteală fluieraşilor. Unii l-au îmbrâncit pe arbitrul asistent Florin Păuşan, alţii l-au stropit cu bere, moment în care centralul a pus punct final partidei.

A urmat o adevărată nebunie, tânărul central lunând-o la sănătoasa şi refugiindu-se de furia spectatorilor într-o casă din apropiere. Ceilalţi doi asistenţi au fost mai ghinionişti, astfel unul dintre ei a simţit pe propria piele furia spectatorilor din Măerişte, asistentul Florin Ciobanu a fost lovit crunt cu pumnii de către un spectator. Automat, cei implicaţi au sunat la 112, după scurt timp la faţa locului făcându-şi apariţia o patrulă de poliţie, care i-a ridicat pe cei trei arbitrii şi i-au dus la secţie pentru a relata cele întâmplate.

 Aşadar, nu este prima dată când organizarea lasă de dorit la Măerişte, lucru care ar trebui să dea de gândit Comisiilor de specialitate. Oricum meciul va fi omologat cu scorul de 3 – 0 în favoarea celor de la Stejarul Sâg, formaţie care este la primul succes din acest retur. 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL