Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria ne ia de proşti şi face ce vrea muşchii ei cu banii zălăuanilor

Dovadă de nesimţire şi bătaie de joc la adresa cetăţenilor a aleşilor locali este dovedită de noul buget alocat echipei de volei. După ce nu şi-a îndeplinit obiectivele de performanţă în sezonul competiţional 2017/2018, echipa de volei va beneficia în viitoarea ediţie de campionat de un buget şi mai mare decât precedentul, dar de această dată nu mai are stabilite obiective de clasare în campionat sau în Cupa României.

De ce spun că Primăria Zalău ne ia de proşti? Foarte simplu. Dacă unii au uitat de episodul Bosnia eu nu am uitat! Dacă primarul Ionel Ciunt a uitat că a promis un răspuns, eu nu am uitat! Dacă aleşii locali au uitat că au sistat alocarea de fonduri echipei FC Zalău pentru neîndeplinirea obiectivului fixat, eu nu am uitat! Nu am uitat măi consilierilor cu obrazul gros, consilieri care sunteţi voi aleşi de noi plătitorii de taxe şi tocmai de aceea vă cer în mod public să opriţi şi finanţarea echipei de volei.

Da! Să oprim finanţarea şi să facem o echipă nouă, cu juniori şi cu zălăuani care să pornească din Divizia A 2 şi să încercăm atacarea promovării în sezonul următor. Suma alocată unei echipe în A2 este mult mai mică, iar cu banii economisiţi aici se pot face lucrările la pista de atletism, pista pe care ar urma să o folosească nu numai sportivii de performanţă, ar fi folosită de toţi iubitorii de alergare din oraş.

Dar nu! Nu! Voi, voi cei aleşi de noi, vă bateţi joc de banul public doar pentru a îndesa bani în buzunarele unor oameni care nu au nimic în comun cu sportul. Măi derbedeilor? Asta sunteţi! Nişte derbedei! Răspundeţi odată clar întrebărilor adresate public în paginile acestui ziar. Ce îl recomandă pe Vasile Coţa la funcţia de preşedinte a clubului de volei? Având în vedere că vorbim de banul public, vrem să ştim clar care sunt salariile încasate la această echipă de jucători şi toţi cei din conducere. Vrem să ştim… care au fost măsurile luate după episodul Bosnia? Ne-am săturat să aşteptăm răspunsurile voastre!

Ionel Ciunt, dacă ai sânge în tine, ieşi odată în faţă şi acordă răspunsurile la aceste întrebări, nu te ascunde în biroul de la Primărie. Nu îţi mai fie frică de partid. Dacă ai cât de cât omenie în tine şi ai frică de Dumnezeu răspunde la aceste întrebări. Degeaba mergi la mânăstiri dacă în continuare  minţi şi să fi părtaş la aceste mizerii care se întâmplă în sportul din Sălaj. Prin tăcerea ta eşti părtaş la distrugerea sportului din oraş. Degeaba facem garduri frumoase la stadion, dacă în vestiare continuă să domine igrasia şi copiii noştri riscă să se îmbolnăvească. Degeaba avem iluminat la pistă de atletism, dacă aceasta este brăzdată de şanţuri.

Avem doar promisiuni şi risipim banul cu echipa de volei în care sunt 2 – 3 zălăuani în loc să facem ceva pentru întreaga comunitate.

Este ultima dată când mai solicit public, mă refer în paginile ziarului aceste răspunsuri. Dacă nu o să apară un comunicat al Primăriei cu răspunsuri clare, voi întoarce foaia şi voi face sesizări la instituţiile abilitate. Vrem răspunsuri clare si concise. Vrem să ştim de ce s-a oprit sistarea finanţării la fotbal, dar nu şi la volei. Vrem să ştim măsurile luate la echipă după episodul “Bosnia”, vrem să ştim ce-l recomandă pe Vasile Marius Coţa la conducerea echipei de volei şi vrem să ştim şi care sunt salariile încasate de toţi cei care se află pe statele de plată ale echipei de volei. De asemenea, aşteptăm să ne fie prezentate şi nouă sumele încasate de clubul de volei de la Sălajeanul TV pentru reclama de pe tricourile jucătorilor.

Ce spui Ionel Ciunt, ai curajul să răspunzi la toate aceste întrebări? Hai că eşti om puternic, cu funcţie, iubit de atâţia oameni care te-au votat. Mai doreşti un nou mandat? Dacă îl vrei eu zic să ne răspunzi, dar oricum te asigur de un lucru, laşitatea de care ai dat dovadă până acum nu te va plasa nici măcar pe locul 3 într-un viitor clasament al alegerilor. Aştept răspunsul de la primar şi consilierii locali, în grupul de partid sau al fiecăruia  individual.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj