Connect with us

ALTE SPORTURI

Prestaţie notabilă pentru Şcoala din Dragu la faza finală a Olimpiadei Naţionale la Oină. REZULTATELE ECHIPEI din DRAGU


Antrenată de prof. Cosmin Ardelean, echipa reprezentativă a judeţului Sălaj la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar a avut rezultate bune la competiţia desfăşurată în Complexul Sportiv Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, obţinând în final locul 4


După ce a impresionat la faza judeţeană şi la faza zonală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la Oină, destinată elevilor de gimnaziu, echipa Şcolii Gimnaziale Nr.1 din Dragu a participat recent la faza finală a competiţiei menţionate mai sus.

Faza finală a ONSS la oină gimnaziu a fost organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, în parteneriat cu Dedeman. Locul de desfăşurare a fost unul de poveste, vorbim despre Complexul Sportiv Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani din judeţul Ilfov.

Alături de reprezentanta judeţului Sălaj, la faza finală au participat alte 7 echipe, este vorba despre Şcoala Gimnazială Nr.1 Curcani (judeţul Călăraşi – Regiunea Sud), Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” Turnu Roşu (jud. Sibiu – Regiunea Centru), Şcoala Gimnazială Gălicea Mare (jud. Dolj – Regiunea Nord Vest), Şcoala Gimnazială Maxut (jud. Iaşi – Regiunea Nord Est), Şcoala Gimnazială Nr.1 Rădeşti (jud. Galaţi – Regiunea Sud Est), Şcoala Gimnazială Simand (jud. Arad – Regiunea Vest) şi Şcoala Gimnazială „Mircea Santimbreanu” (Sector 5 Bucureşti – Regiunea Bucureşti – Ilfov). Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu a fost câştigătoarea Regiunii Nord Vest.

După meciuri foarte disputate, la final s-a tras linie, iar marea câştigătoare a fost echipa Şcolii Gimnaziale din Curcani, în timp ce pe locul secund s-a clasat Şcoala din Turnu Roşu, podiumul fiind completat de către echipa Şcolii din Dolj, care a câştigat la limită meciul cu echipa Şcolii din Dragu, echipa noastră venind pe locul 4, obţinând menţiune.

La finalul competiţiei, toate echipele participante au primit din partea COSR echipamente sportive care au constat în tricou, trening, adidaşi, rucsac şi mingi de oină.

“Această menţiune obţinută la această ediţie a Olimpiadei Naţionale reprezintă cel mai bun rezultat obţinut de către unitatea noastră de învăţământ până în prezent. Din păcate, o greşeală gravă de arbitraj ne-a văduvit de medalii de bronz şi implicit locul 3, dar în sport ca şi în orice domeniu se mai greşeşte voit sau nevoit. Îmi felicit băieţii pentru dăruirea de care au dat dovadă, au făcut nişte meciuri extraordinare şi pot să spun cu toată convingerea că sunt mândru de ei. Legat de competiţie, a fost organizată extraordinar într-un cadru plin de istorie sportivă şi pe această cale le mulţumesc tuturod celor din cadrul COSR pentru găzduirea de care am avut parte”, a declarat Cosmin Ardelean.


Clasament final:

Loc I – Şc. Gimn. Curcani

Loc II – Şc. Gimn. Turnu Roşu

Loc III – Şc. Gimn. Gălicea Mare

Loc IV – Şc. Gimn. Dragu

Lov V – Şc. Gimn. Maxut

Lov VI – Şc. Gimn. Rădeşti

Loc VII – Şc. Gimn. Simand

Loc VIII – Şc. Gimn. Bucureşti


Rezultate obţinute de Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu:

Dragu – Curcani 0 – 12

Dragu – Turnu Roşu 6 – 10

Dragu – Maxut 6 – 2

Dragu – Simand 8 – 4

Dragu – Rădeşti 12 – 8

Dragu – Bucureşti 8 – 0

Dragu – Gălicea Mare 8 – 9


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI