Connect with us

Sporturi

Şcoala Gimnazială Nr.1 Buciumi, a găzduit în premieră meciuri de mini rugby


Comuna Buciumi din judeţul Sălaj prin Şcoala Gimnazială Nr.1, a găzduit în premieră meciuri de mini rugby, odată cu finala Campionatului  şcolar judeţean Sălaj, dintre echipele reprezentative ale Şcolii Gimnaziale Nr.1 Buciumi şi Şcolii Gimnaziale “Andrei Muresanu” din Cehu Silvaniei


O adevarată sărbătoare la care au participat autoritaţile locale, profesorii şi elevii şcolii, precum şi grupul de majorete ale celor două instituţii şcolare prezente în finală.

În urma meciurilor disputate ambele echipe s-au clasat pe locul I fiind la egalitate de puncte şi esaveraj, lucru care a mulţumit ambele tabere. S-au acordat diplome din partea gazdelor, iar FRR prin Departamentul Dezvoltare a oferit cupe, şi materiale sportive de specialitate tuturor participanţilor.

“ Un festival rugbystic pe care-l dorim în fiecare judeţ. O provocare şi în acelaşi timp o excelenţă promovare a jocului de rugby, ceea ce ne face să credem că trecerea de la rugby tag la mini rugby în  mediul şcolar este o chestiune de timp. Am vazut copii minunaţi, profesori devotaţi, autorităţi implicate la maxim, ingrediente perfecte pentru o reusită în acest sport.” -a declarat Gheorghe Sabau 

Directorul de Dezvoltare Transilvania Nord Gheorghe Sabau, împreună cu FRR felicită pe toţi implicaţi în acest fenomen în decursul acestui an şcolar şi suntem convinşi că a fost in acelaţi timp şi o provocare pentru toate şcolile din judeţul Salaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi