Connect with us

Feminin

După ce a câştigat al optulea titlu consecutiv, Olimpia Cluj îşi schimbă denumirea şi va evolua sub brandul “U” Cluj


Multipla campioana a României a făcut un anunţ important în această dimineaţă, astfel că echipa de fotbal feminin va face parte din familia FC Universitatea Cluj-Napoca, alături de echipa de fotbal şi de echipa de baschet


După ce recent a devenit pentru a opta oară consecutiv campioană României, un anunţ foarte important a fost făcut de către conducerea Olimpia Cluj în această dimineaţă. Astfel, într-un comunicat de presă emis de către clujence, a fost anunţat faptul că multipla campioană a României îşi va schimba numele începând cu sezonul următor.

Prin urmare, Olimpia Cluj va face parte dintr-o “familie” importantă, alături de suporteri minunaţi. Gruparea clujeană va fi noua membră a familiei “U” Cluj, alături de FC Universitatea Cluj, echipa de fotbal proaspăt promovată în Liga a II-a şi de U-BT Cluj-Napoca, echipa de baschet – multiplă campionă naţională.

Noua denumirea oficiale a campioanei României la fotbal feminin va fi FC Universitatea Olimpia Cluj, nume cu care clujencele vor reprezenta ţara noastră în competiţiile naţionale, precum şi în noul sezon din Liga Campionilor.

„În urma acestei invitații, am acceptat schimbarea numelui, începând din sezonul următor ne vom numi Asociația Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj și vom juca în UEFA Women’s Champions League sub brandul ”U Olimpia Cluj”. Este practic o certificare a faptului că toate fetele de la clubul nostru sunt suporteri ai Universității Cluj, de ani de zile participăm la meciurile de baschet, fotbal, handbal, multe fete sunt studente la Universitatea din Cluj, astfel trecerea de la Olimpia la Universitatea Olimpia a fost foarte simplă. Consider că este un pas înainte în istoria clubului nostru. Olimpia va schimba simbolurile începând din sezonul următor al UEFA Women’s Champions League, va juca în alb-negru, sub simbolul ”U” Cluj și sperăm să ducem numele cât mai departe în această competiție. Data limită este 1 iunie, de aceea am preferat să facem acum acest anunț, urmând ca tot ceea ce înseamnă documente concrete să fie prezentate în cadrul unei conferințe de presă. Titlul cu numărul opt îl dedicăm tuturor suporterilor Universității Cluj, practic ne simțim parte din familia ”U” Cluj și sperăm să fie un nou început pentru istoria clubului nostru” a declarat președintele Alin Cioban.

Această schimbare a numelui pare să fie un câştig pentru toată lumea, iar jucătoarele se arată încântate că vor evolua sub brandul “U” Cluj.

„Cred că după opt titluri câștigate consecutiv, trecerea sub brandul ”U” Cluj este cel mai important pas făcut de Olimpia în istoria sa. Pentru mine va fi o mândrie să joc sub acest simbol și sub aceste culori, este o bucurie și să fiu primul căpitan al echipei ”U” Olimpia Cluj. Sper ca împreună să reușim performanțe și mai mari decât cele reușite până astăzi și să ajungem cât mai departe în Europa” a declarat Ioana Bortan, căpitanul echipei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin