Connect with us

ALTE SPORTURI

Dragu, cu două echipe pe podium la Cupa “Dragoş Vodă” la Oină!


Atât echipa Drum Nou Dragu, cât şi echipa Şcolii Gimnaziale Nr.1 Dragu au reuşit să urce pe podium în cadrul competiţiei desfăşurate chiar în localitatea Dragu, la finalul săptămânii trecute


La finele săptămânii trecute, în localitatea Dragu a fost sărbătoare, având în vedere că în comuna, duminică s-a sărbătorit „Fiii Satului”. În acest cadru festiv au avut loc şi câteva evenimente sportive. Astfel, pe lângă meciul de fotbal dintre Agronova Dragu şi Dumbrava Ciocmani, din etapa a XXI-a din Seria Est a Ligii a V-a, închieat cu victoria gazdelor, scor 9 – 1, a avut loc şi ediţia cu numărul 13 a Cupei „Dragoş Vodă” la Oină.

La startul acestei ediţii s-au aliniat patru echipe, este vorba despre Politehnica Cluj-Napoca (medaliată cu bronz la Campionatul Naţional de Seniori), Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida (proaspăt medaliată cu argint la ONSŞ – rezervată liceelor), Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu (ocupanta locului IV la Olimpiada Şcoalară rezervată gimanziilor) şi Drum Nou Dragu (echipa reprezentativă a comunei Dragu la nivel de seniori).

În total, s-au desfăşurat 6 meciuri, unul mai spectaculos decât celălalt, toate cu nivelul tactic şi tehnic ridicat. După încheierea partidelor, Politehnica Cluj-Napoca a “stricat” sărbătoarea gazdelor şi a ocupat locul 1. Pe locul secund s-a clasat echipa Drum Nou Dragu, antrenată de Florin Miron, în timp ce podiumul a fost completat de echipa Şcolii Gimnaziale Nr.1 Dragu, antrenate de prof. Cosmin Ardelean. Pe locul 4 s-a clasat echipa Liceului din Hida.

La finalul întrecerii, echipele au fost premiate cu diplome, cupe şi mingi de oină, oferite de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, după care toţi participanţi au fost invitaţi la o masă festivă oferită de către Primăria Comunei Dragu.

“Competiţia a avut loc într-un cadru festiv, fiind şi sărbătoarea localităţii Dragu. Am avut parte de meciuri spectaculoase, fiind un adevărat regal oinistic. Mulţumesc tuturor partenerilor şi colegilor care s-au implicat în organizare”, a declarat prof. Cosmin Ardelean.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI