Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zalăul va avea două magazine Kaufland!


După ce în urmă cu 11 ani deschidea primul hipermarket în oraşul de la poalele Meseşului, celebrul lanţ de magazine va deschide un nou magazin, de această dată în cartierul Brădet, vizavi de Hanul Drumeţilor


În anul 2007, în Zalău avea loc deschiderea celui mai mare hipermarket din oraş. Vorbim despre lanţul de magazine Kaufland, care în urmă cu 11 ani îşi deschidea primul magazin în oraşul de sub Meseş, în zona Sfânta Vineri, fiind şi în prezent cel mai mare magazin din oraş.

Kaufland a rămas un magazin important cu toate că de-a lungul anilor au apărut şi alte magazine concurente. Conform colegilor de la Ziarul de Sălaj, celebrul lanţ de magazine va mai deschide un hipermarket  în cartierul Brădet, vizavi de Hanul Drumeţilor, acolo unde în prezent se află spălătoria Rot.

Familia Rotaru deţine acea spălătorie, iar de peste un an se află în negocieri cu cei de la Kaufland, pentru vânzarea terenului pe care ulterior să fie construit un nou magazin Kaufland.

“De peste un an discutăm cu cei de la Kaufland pentru terenul unde este spalatoria din Brădet. Ei vor să construaiscă acolo încă un magazin. Ne-am înţeles la preţul de vânzare şi la alte clauze din contract însă mai avem câteva incertitudini legate de birocraţie. Preţul de achiziţie nu pot să vi-l spun încă, până nu se finalizează contractul”, a declarat Doina Rotaru, pentru Ziarul de Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj