Connect with us

Ştiri din Sălaj

LACRIMI și DURERE. Trei dintre cele patru studente decedate în tragedia de la Jibou au fost înmormântate. GALERIE FOTO


În cursul zilei de duminică, Claudia, Sara şi Mădălina au fost duse pe ultimul drum de sute şi sute de oameni care au ţinut să fie alături de familiile îndoliate în aceste momente grele. Maria, a patra tânără decedată în cumplitul accident din Sălaj, va fi înmormântată luni, la Sat-Șugatag


Momente sfâşietoare în Maramureş, duminică, zi în care trei dintre cele patru studente care au pierit în accidentul de la Jibou au fost conduse pe ultimul drum. În satele în care s-au născut tinerele, au venit rudele, prietenii şi colegii de facultate pentru a-şi lua rămas bun. Înmormântarea celei de-a patra studente va avea loc luni.

La Satu Şugatag, un sobor de preoţi şi sute de oameni s-au rugat pentru Mădălina Parja. Aşa cum este obiceiul, cei mai mulţi au venit îmbrăcaţi în straie populare din zona Maramureşului. Lângă cataflac erau mii de flori, lumânări, precum şi toca pe care tânăra de 21 de ani o primise de la festivitatea de absolvire a facultăţii, după cum arată şi cei de la Observator TV.

În Sălsig, Sara – cea care la facultate era şefă de promoţie, a fost condusă pe ultimul drum de sute de rude, prieteni și oameni din localitate.

Slujba de înmormântare a fost transmisă live pe YouTube de la Biserica Penticostală Sălsig, biserică din care familia tinerei face parte. De la biserică vin şi ultimele imagini cu Sara, făcute duminica trecută, în timp ce cânta.

Oamenii din localitatea Ciocotiş sunt încă în stare de şoc. Claudia Barbos şi Dani – iubitul ei – aveau planuri de căsătorie. Pentru aceasta, Claudia a fost înmormântată în rochie de mireasă, după cum spune tradiţia creştină.

Cutremurător este faptul că și iubitul Claudiei, Dani, s-a îmbrăcat în costum de mire şi a stat neclintit la căpătâiul fetei.

După ce a aflat că iubita sa a murit, tânărul a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook.

“Nu îmi vine să cred dragostea mea că ai plecat aşa devreme de lângă mine. Te voi păstra mereu în sufletul si inima mea. Nimeni niciodată nu o să îţi ocupe acest loc special. Îţi mulţumesc din suflet pentru toate clipele frumoase petrecute împreună şi în special pentru că TU eşti cea care m-a învăţat ce înseamnă iubirea adevarată. Nu îmi pot imagina cum va fi viaţa mea fără tine… Tot merg dintr-o cameră în alta cu speranţă că te voi găsi zâmbind, dar din păcate nu o să-ți mai văd zâmbetul tău dulce. Sunt în stare de șoc. Dă-mi te rog 2 palme să mă pot trezi din coșmarul ăsta. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi veșnic. Îmi pare enorm de rău că nu mai poţi să devii mama copilaşilor noștri ce ni doream. Nu te voi uita niciodată îngeraşul meu păzitor. Dumnezeu să te aibă în pază şi să îţi dea odihnă veșnică. Dumnezeu să te ierte, sufletul meu”, a scris Daniel.

Maria Şteţ va fi înmormântată luni la Satu Şugatag.

Sursa foto: Vasile Ioanes

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj