Connect with us

ARTE MARTIALE

Sălăjeanul Alin Stevar, pe podium la Memorialul “Debreceni Mihai”


Judoka de la CS Vidalis a avut cea mai bună prestaţie din rândul sălăjenilor de la competiţia desfăşurată în Borş, judeţul Bihor, ocupând în final locul III, la categoria de vârstă Under 9


La finalul săptămânii trecute, în localitatea Borş, din judeţul Bihor s-a desfăşurat o nouă ediţie a Memorialului “Debreceni Mihai” la Judo, competiţie desfăşurată în memoria regretatului judoka orădean, decedat prematur în urma unui tragic accident.

La startul întrecerii din judeţul vecin s-au aflat peste 400 de sportivi din toate colţurile ţări, în speranţa că se vor întoarce acasă cu medalii.

La ediţia din acest an a Memorialului “Debreceni Mihai” am regăsit şi un lot de la CS Vidalis Zalău, format de către 6 tineri sportivi, alături de antrenorul Radics Ştefan. În urma unor meciuri grele şi diputate, bilanţul nu a arătat destul de bine pentru clubul zălăuan, care la finalul competiţiei a adunat doar o singură medalie.

Cel care a reuşit să urce pe podium în cadrul competiţie desfăşurate în Bihor a fost tânărul Alin Stevar, la categoria de vârstă U9. Ceilalţi participanţi au reuşit să obţină următoarele rezultate: Ilyes Andras – locul 5, Alexandru Stevar – locul 5, Sebastian Ianc – locul 5 şi Tudor Conţ – locul 5. Să spunem că următoarea competiţie la care va participa CS Vidalis va avea loc în data de 27 mai şi se va desfăşura în Satu Mare.

Până atunci, să spunem că antrenorul Radics Ştefan a fost invitat să participe la Mangalia la un eveniment festiv pentru sărbătorirea împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea Federaţiei, eveniment în cadrul căruia ar urma să fie premiat.

Să spunem că antrenorul zălăuan s-a apucat de judo, exact în urmă cu 50 de ani, iar pentru asta, acesta va primi un trofeu din partea Federaţiei. Totuşi, sălăjeanul nu va putea fi prezent şi va primi trofeul acasă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE