Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ultimele momente ale Mădălinei, una dintre tinerele decedate în tragedia de la Jibou


Sora acesteia a făcut dezvăluiri pentru colegii de la Observator TV că ultima dată a vorbit cu sora ei chiar după terminarea festivităţii de absolvire din Cluj-Napoca, Mădălina îşi anunţa sora că se întoarce acasă, din păcate nu a mai reuşit să ajungă…


Au trecut câteva zile de la tragedia de la Jibou, însă ecourile cumplitului accident care a curmat viaţa a patru tinere studente încă se aud.

Înainte de acest accident, cele cinci tinere erau pline de entuziasm având în vedere că participau la festivitatea de absolvirea a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Toate erau studente foarte bune la filiala din Baia Mare, motiv pentru care au fost invitate la festivitatea din Cluj.

Mădălina Pârja, chiar era o studentă perfectă, reuşind să încheie anul cu media 10.00, conform surorii acesteia care a făcut această dezvăluire pentru Observator TV.

Conform sursei citate, Mădălina a vorbit ultima dată cu sora ei, căreia i-a trimis o fotografie de la absolvire.

“Am vorbit ultima dată la ora 11.00. Mi-a spus că e gata festivitatea şi că o să vină încoace. Am o singură poză cu ea de la festivitate. Asta e ultima poză pe care mi-a trimis-o”, spune sora Mădălinei, pentru Observator TV.

Din păcate, Mădălina, alături de colegele sale nu au mai reuşit să ajungă acasă, după ce maşina în care se aflau a fost izbită violent de trenul Baia Mare – Jibou.

“Am sunat-o de la ora 1.00 întruna şi nu a mai răspuns!”, mai spune adolescenta.

Sursă: Observator TV

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj