Connect with us

DIVIZIA A1

CSM Câmpia Turzii bate la porţile Diviziei A1 cu cinci zălăuani în lot!


Formaţia ardeleană la care evoluează şi zălăuanii – Dan Remeş, Mihai Ciupe, Gabriel Kiş, Radu Predescu şi Marius Lupou – va găzdui turneul de promovare la care se va mai lupta cu Ştiinţa Bacău, VCM Piatra Neamţ şi Rapid Bucureşti


În sezonul 2017 – 2018 din Divizia A1 au retrogradat CSS 2 Baia Mare şi CSU Vest Timişoara, iar la final de săptămână vom afla şi echipele care le vor lua locul în viitoarea stagiune a primului eşalon.

De vineri şi până dumnică, la Câmpia Turzii are loc turneul de promovare, la care participă CSM Câmpia Turzii, Ştiinţa Bacău, VCM Piatra Neamţ şi Rapid Bucureşti, cele patru formaţii urmând să joace “fiecare cu fiecare”, iar la finalul turneului primele două să obţină promovarea în prima ligă.

În primul eşalon poate ajunge chiar o echipă la care joacă nu mai puţin de cinci zălăuani. Este vorba de CSM Câmpia Turzii, care îi are în lot pe Dan Remeş, Mihai Ciupe, Gabriel Kiş, Radu Predescu şi Marius Lupou.

Înaintea turneului de promovare, antrenorul Dan Remeş este optimist că echipa sa poate prinde primele două locuri deşi are în faţă adversari redutabili precum Ştiinţa Bacău sau VCM Piatra Neamţ, grupări care în anii trecuţi au mai fost în Divizia A1.

“Ne-am dorit să organizăm acest turneu de promovare la Câmpia Turzii pentru că majoritatea colegilor lucrează şi nu ne permiteam să mergem câteva zile într-o deplasare sau şi dacă mergeam nu aveam tot lotul la dispoziţie. Ne bucurăm că vom găzdui acest turneu şi sperăm să avem evoluţii cât mai bune  Şanse sunt să ne clasăm pe primele două locuri. Toate echipele pornesc cu aceleaşi şanse şi rămâne de văzut cine va fi mai bine pregătită. Avem publicul de partea noastră şi sperăm să facem o figură frumoasă şi de ce nu să prindem primele două locuri. Obiectivul prioritar al nostru este să promovă, dar vom vedea după aceea ce se va întâmpla şi ce vor decide cei din conducere”, ne-a declarat Dan Remeş, antrenorul-jucător de la CSM Câmpia Turzii.

CSM Câmpia Turzii s-a aflat în Seria Vest a Diviziei A2, unde s-a clasat pe locul secund, însă a reuşit să câştige turneul semifinal de la Bacău, unde au mai participa Ştiinţa Bacău, Volei Club Zalău şi CSS CNE Lapi Dej.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1