Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gest de solidaritate făcut de colegii studentelor decedate în tragedia de la Jibou


La Centrul Universitar Nord al UTCN din Baia Mare, acolo unde Mădălina Parja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop au urmat cursurile secţiei Administrarea Afacerilor-Economia Firmei, colegii tinerelor au decis să anuleze banchetul de absolvire, iar toţi banii strânşi pentru acest eveniment vor fi donaţi familiilor îndoliate


După cum se stie, cele cinci tinere din județul Marmaureș veneau joi după-amiază de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Toate participaseră la evenimentul emoţionant de la Cluj, iar în zilele viitoare urmau să fie prezente și la evenimentul organizat de Universitatea clujeană şi la Baia Mare, acolo unde ele au absolvit în această vară.

Ca şi gest de solidaritate faţă de colegele Mădălina Parja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, care acum nu mai sunt printre noi, colegii Centrului Universitar Nord din Baia Mare au decis ca banchetul de absolvire să fie anulat.

Mai mult, toţi banii strânşi cu ocazia acestui eveniment vor fi donaţi familiilor îndoliate.

Oricum, la sediul de la Centrului Universitar Nord al UTCN din Baia Mare este doliu, iar vineri dimineaţa acolo s-a ţinut un omagiu în amintirea fetelor trecute atât de repede în nefiinţă.

Foştii colegi de la secţia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei au încropit la intrarea un mic altar, unde se află un tablou cu fotografiile celor patru tinere, unde s-au pus buchete de flori şi unde s-au aprins lumânări.

Acolo, întregul colectiv al facultății şi  prietenii îşi pot plânge suferinţa şi să se reculeagă.

Totodată, reprezentanţii Centrului Universitar din capitala Maramureşului au transmis un omagiu în care îşi arată solidaritatea faţă de familiile îndoliate şi cărora le-au adresat cuvinte de mângâiere sufletească.

 


Alte articole pe acelaşi subiect:

Accident grav în Jibou. O maşină a fost izbită de trenul Baia Mare – Jibou

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Patru tinere de 20 și 21 de ani au decedat în accidentul feroviar de la Jibou!

GALERIE FOTO și VIDEO de la marea tragedie de la Jibou. Patru studente din Maramureș au decedat într-o clipă!

Primele reacții ale singurei supravieţuitoare a tragediei de la Jibou


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj