Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Dani San Zalău s-a remarcat la Cupa Huniazilor. GALERIE FOTO


11 cluburi au luat startul la ediţia din acest an a Cupei Huniazilor, o competiţie de karate care devine de la an la an din ce în ce mai puternică şi mai animata


Desfăşurată pe categorii de vârstă şi greutate, competiţia a fost aşa cum se aşteptau participanţii un bun prilej de verificare a nivelului de pregătire înaintea următoarelor teste oficiale care apar în activitatea lor profesională.

Fiind structurată după programul campionatelor naţionale, antrenorul Dan Chiş de la CS Dani San Zalău a ţinut în mod expres să fie prezent la această competiţie din dorinţa de a ridica nivelul tehnic al sportivilor.

“Am hotărât că trebuie să căutăm competiţiile cele mai <tari> pentru ca la campionatele naţionale şi internaţionale să avem un parcurs ascendent. Tocmai de aceea am hotărât să luăm parte la această competiţie, deoarece ştiam din anii trecuţi că nivelul ei este unul foarte bun”, a afirmat tehnicianul zălăuan.

La finalul întrecerilor, sportivii de la CS Dani San Zalău au obţinut un binemeritat loc 2 în competiţia pe cluburi, iar în total elevii lui Dan Chiş au obţinut nu mai puţin de 53 de clasări pe podiumul de premiere.

“Azi elevii mei au avut de trecut printr-un adevărat tur de forţă şi anduranţă, iar la final au obţinut 53 de medalii. Felicitări Marian Vasile şi Dan Adam pentru organizarea exemplară! Felicitări sportivilor şi mulţumesc totodată părinţilor care sunt lângă mine şi sprijină activităţile clubului. Eforturile lor sunt răsplătite prin reuşitele copiilor, reuşite cu atât mai meritorii cu cât se obţin cu multă trudă”, ne-a mai declarat Dan Chiş.

Pentru sportivii zălăuani, următorul obstacol de trecut va avea loc la sfârşitul lunii iunie când este programat examenul de grad, examen programat la finalul stagiului de vară găzduit de localitatea Tăşnad, stagiu întins pe durata unei săptămâni.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE