Connect with us

FOTBAL

Top 3 aplicații pe care sa NU uiți să le instalezi până să pleci în vacanță!

Fara indoiala, fiecare persoana asteapta cu nerabdare concediul, pentru a uita de grijile cotidiene. Este cert ca acesta presupune o planificare minutioasa, in special pentru a preveni neplacerile.

Daca si tu urmeaza sa pleci in concediu si ai toate planurile deja facute, nu uita de aplicatiile ajutatoare! De exemplu, daca iti petreci vacanta intr-o tara straina vei avea neaparat nevoie de cateva. Parcurge acest articol si vei afla pe care trebuie sa le instalezi.

Iata ce aplicatii trebuie sa ai pe telefon cand pleci in vacanta:

  1. Pentru inceput, este necesar sa ai o aplicatie care sa te ajute sa traduci usor cuvintele pe care nu le intelegi cand ajungi intr-o tara straina. In acest mod, te asiguri ca nu ratezi obiective importante si ca nu te ratacesti. De altfel, te poate ajuta si la restaurante. Ideal este sa ai o aplicatie care sa te ajute sa inveti chiar cu cateva saptamani inainte cele mai cunoscute si, in acelasi timp, folositoare expresii si cuvinte. Vezi care sunt cele mai recomandate si nu uita de acest pas important!

  2. Apoi, daca esti pasionat de pariurile sau cazinourile online si nu vrei sa ratezi nicio ocazie, atunci instaleaza-ti o astfel de aplicatie. De exemplu, intra pe www.undepariem.com/casino/pentru a afla care sunt bonusurile pe care le poti castiga daca vei alege agentia Netbet. Analizeaza si jocurile puse la dispozitie si sigur te vei simti excelent in vacanta facand si lucrurile ce iti aduc placere intotdeauna. De altfel, poti intra pe site pentru a vedea care sunt cazinourile licentiate, astfel incat totul sa fie legal.

De altfel, daca nu vrei sa te plictisesti pe drum, iti poti instala si jocuri pe care le gasesti in Magazin Play sau App Store, jocuri care crezi ca ti-ar distrage atentia de la drumul obositor.

  1. Nu in ultimul rand, va fi nevoie sa ai o aplicatie a unei banci instalate, pentru a-ti putea verifica intotdeauna contul. Cu siguranta, te-ai obisnuit sa platesti mai mult cu cardul si vei avea aceeasi tendinta si in strainatate. De aceea, instalarea unei aplicatii ce iti permite sa verifici instant tranzactiile si soldul contului se va dovedi foarte utila. Mai mult, in cazul in care ai fost prea preocupat de punerea la punct a ultimelor detalii pentru vacanta si ai uitat de plata facturilor, vei putea rezolva acest aspect foarte repede.

Asadar, daca urmeaza sa pleci in concediu in alta tara, nu uita sa iti instalezi o aplicatie care sa te ajute in traducerea si intelegerea limbii vorbite acolo. De altfel, instaleaza-ti si aplicatii pentru relaxarea ta, dar si pentru verificarea contului bancar, in eventualitatea unor plati direct cu cardul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL