Connect with us

Ştiri din Sălaj

ISU a fost solicitat sa intervină într-un decurs de o săptamână la peste 60 de evenimente


Intr-o perioadă de o saptamană , Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj au avut nu mai puţin de 60 de intervenţii


În intervalul 07-14.05.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, a fost solicitat să intervină la un număr de 63 de evenimente astfel: 3 intervenţii la incendii, iar 60 de misiuni s-au axat pe acordarea primului ajutor calificat de către echipajele SMURD, o mare parte dintre solicitări fiind axate pe traumatisme.

Cele trei incendii înregistrate au fost următoarele: un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren din localitatea Sumal unde a intervenit un serviciu privat pentru situaţii de urgenţă al unui operator economic.


Sâmbătă seara, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un transformator de curent situat pe strada Cetăţii din localitate.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică, transformatorul a fost serios avariat.


Duminică, la ora 23.11, pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cliţ.


Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea intenţionată de către o persoană neidentificată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Au ars aproximativ 250 baloţi de plante furajere.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj