Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici:  “Dragut, Tamas, Ciolan şi Vişan sunt cam plecate de la noi”


Managerul de la HC Zalău spune că cele patru handbaliste vor putea fi înlocuite de jucătoare bune, mai ales dacă echipa se va califica în cupele europene


La fel ca şi în anii trecuţi, vara la Zalău a fost destul de… fierbinte, cu mutări importante, atât la capitolul plecări, cât şi la veniri. Dacă ne uităm la o fotografie cu echipa de acum patru-cinci ani, vedem că în lotul de atunci mai regăsim doar două-trei jucătoare care actualmente mai evoluează aici. Anul trecut, însă, a fost destul de “linişte”, doar HC Zalău cucerise medalia de bronz şi se pregătea de cupele europene. Astfel, în anul 2017, de la poalele Meseşului au plecat doar Teodora Bloj (Corona Braşov), Sabine Klimek (Poli Timişoara) şi Ana Maria Inculeţ (CSM Unirea Slobozia). În schimb, a venit “sânge proaspăt”, deoarece Tadici a transferat trei jucătoare de la CSS Caracal, este vorba despre Raluca Kelemen, Andreea Stângă şi Alexandra Bojan, dar şi de Diana Nichitean (Extrem Baia Mare).

În acest an, pe lista jucătoarelor aflate la final de contract se aflau nu mai puţin de 10 jucătoare, între care şi titularele!? Între timp, conducerea a început negocierile cu unele dintre ele, astfel că unele dintre handbaliste vor putea fi regăsite în tricoul Zalăului şi în sezonul viitor. Altele, însă, îşi pregătesc deja bagajele, iar Dragut şi Tămaş – de exemplu – au semnat deja noi angajamente.

“Dragut, Tamas, Ciolan şi Vişan sunt cam plecate de la noi. În rest, cu toate celelalte jucătoare am prelungit contractul. După 10 iulie vom începe pregătirea pentru noul sezon şi atunci va fi sigur şi ce jucătoare vom transfera la Zalău”, anunţă managerul Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL