Connect with us

FOTBAL

Ion Geolgău, impresionat de Baza Sportivă Viitorul: ”Condiţiile găsite aici sunt foarte bune pentru nivelul de la copii şi juniori”


Managerul departamentului de scouting din cadrul FRF a fost prezent joi la o amplă acţiune de selecţie de la Hereclean, unde s-a arătat încântat de condiţiile pe care le oferă baza sportivă a celor de la Viitorul Zalău


Cei mai buni juniori din şase judeţe la categoria 2004 au fost văzuţi joi la treabă de către Ion Geolgău – managerul departamentului de scouting din cadrul FRF, în cadrul unei ample acţiuni de selecţie la Baza Sportivă ”Viitorul”, la care au fost prezenţi şi referenţii zonali din Bihor, Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj.

În cadrul unei partide ce s-a jucat pe durata a trei reprize de câte 30 de minute, cei 34 de juniori prezenţi au încercat să iasă în evidenţă, iar la final, 15 jucători de câmp şi doi portari au rămas în selecţionata regională şi vor fi prezenţi şi în etapa finală a acestui program, la Tărlungeni, în perioada 16 – 23 iunie, unde se va forma naţionala U 15.

La finalul acţiunii de la Hereclean, Ion Geolgău a părut puţin nemulţumit de nivelul juniorilor din cele şase judeţe, însă crede că şi din jucătorii prezenţi la acţiunea de joi, câţiva vor ajunge în naţionala U 15.

Fostul internaţional a ţinut să evidenţieze însă condiţiile de la Baza Sportivă ”Viitorul” din Hereclean.

”Sunt puţin dezamăgit de calitatea jucătorilor, dar în schimb sunt mulţumit de condiţiile care ni s-au pus la dispoziţie. Condiţiile pe care le-am găsit la Baza Sportivă Viitorul sunt foarte bune pentru nivelul de la copii şi juniori şi trebuie felicitaţi cei de la Viitorul Zalău. Ştiam de această bază şi de aceea am ales să facem această selecţie la Hereclean. Sunt convins că astfel de baze vor mai apărea în această parte a ţării”, a declarat Ion Geolgău, fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova.

 

 Daniel Sabou – preşedinte AJF Sălaj: ”Mă bucur că Federaţia Română de Fotbal a acceptat ca această acţiune importantă să aibă loc la noi în judeţ”

 

După ce acum o săptămână, la Baza Sportivă ”Viitorul” din Hereclean a avut loc faza zonală a Cupei Tymbark organizată de FRF în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, joi dimineaţă, tot la aceeaşi locaţie a avut loc şi o acţiune importantă de selecţie din cadrul Turneului Speranţelor, la juniorii din 2004, ce care ca şi scop final formarea naţionalei U 15.

La această acţiune a fost prezent şi Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj, cel care are un rol important la nivelul juniorilor fiind manager regional în cadrul departamentului de copii şi juniori al FRF.

”Acţiunea a fost de succes şi îi felicit pe toţi copiii şi pe antrenorii zonali. Mă bucur că Federaţia Română de Fotbal a acceptat ca această acţiune importantă să se desfăşoare chiar la noi în judeţ. În continuare, fotbalul românesc are talente şi sunt convins că dintre copii care i-am văzut la această acţiune,  vor ajunge peste câţiva ani la cluburi de primă ligă. Această generaţie este una foarte bună şi viitorul le aparţine acestor juniori. Poate unii au prins o zi mai slabă, dar având în vedere modul de punctare şi de selecţie de acum, cei mai buni vor ajunge sigur la loturile naţionale. Aşteptăm şi alte acţiuni ale Federaţiei în judeţul nostru, fiindcă noi suntem deschişi şi vom pune la dispoziţie Baza Sportivă Viitorul fără nicio pretenţie financiară”, ne-a declarat Daniel Sabou.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL