Connect with us

ATLETISM

Start perfect de sezon pentru sălăjeanul Robert Parge


Memorialul Atleţilor Clujeni şi Ziua Mondială a Atletismului reprezintă an de an primele competiţii de pistă în aer liber pentru atleţii sălăjeni, iar anul acesta judeţul nostru a fost reprezentat de toate cele trei cluburi cu secţii de atletism: CSM Zalău, CSS Zalău şi Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău


Întrecerile au fost găzduite de Stadionul “Cluj Arena” iar de departe cea mai buna evoluţie a unui sălăjean în acest concurs a avut Robert Parge, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

Prezent la startul cursei de 400 de metri plat, Robert a parcurs turul de pistă în 47 de secunde şi 2 sutimi de secundă, o performanţă excelentă pentru un start de sezon la o competiţie în care miza este scăzută şi mobilizarea nu foarte ridicata.

“Am alergat constant toată cursa. Pot spune că a fost o cursă perfectă pentru un început de sezon. Sperăm la mult mai bine în concursurile următoare. iar performanţa pe care doresc să o ating anul acesta este undeva la 45″80” – a declarat Robert Parge pentru Sportul Sălăjean.

Evoluţii bune la Cluj-Napoca a avut şi Cristi Vlaic (CSM Zalău) în proba de aruncarea greutăţii. Nepotul regretatului Gheorghe Guşet s-a clasat pe locul 2 la aruncarea greutăţii, iar Tatiana Trenca, tot de la CSM Zalău s-a clasat pe locul 1 la 100 de metri în cadrul întrecerii junioarelor.

Clasări şi performanţe bune au avut şi reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Zalău şi Liceului Sportiv “Avram Iancu” Zalău, dar de la unii dintre ei aşteptările au fost mai mari.

Chiar daca a reuşit să se claseze pe podium, Sarkany Rachel este departe de forma care a consacrat-o, iar acest lucru se datorează în principal faptului că este elevă în clasa a XII-a şi se pregăteşte pentru examenul de bacalaureat.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM