Connect with us

Ştiri din Sălaj

Elevii şcolilor de poliţie au luat contact cu munca operativă


Nu mai puţin de 16 elevi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina şi “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au efectuat stagiul unic de practică la structurile de oridne publică în perioada 8 ianuarie – 10 mai


Meseria de „dascăl” este valabilă şi pentru poliţiştii sălăjeni care, timp de aproximativ 5 luni, au fost tutori profesionali pentru cei 16 elevi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, care au fost declaraţi admişi în toamna anului 2017.

În perioada 8 ianuarie – 10 mai 2018, elevii au efectuat stagiul unic de practică la structurile de ordine publică din judeţ, iar, sub îndrumarea poliţiştilor desemnaţi ca tutori lor profesionali, au participat la activităţile operative desfăşurate de aceştia.

La formarea lor profesională au contribuit şi specialişti din structurile centrului operaţional, investigaţii criminale, ordine publică şi criminalistică care le-au „descifrat” elevilor tainele specifice acestor linii de muncă.

Pe parcursul stagiului de practică elevii au fost instruiţi în domeniul autoapărării de către poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

“Viitorilor poliţişti le dorim succes la examenul de absolvire”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj

Sursa foto: IPJ Sălaj

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj