Connect with us

DIVIZIA A1

Cadeţii de la CSS Zalău, fără replică la turneul semifinal


Repartizaţi într-o serie extrem de grea în cadrul turneului semifinal, cadeţii de la CSS Zalău nu au avut nicio şansă de calificare în ultimul act al întrecerii Campionatului Naţional şi au înregistrat trei eşecuri pe linie la Ocna Mureş


CSS Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la unul din cele patru turnee organizate în faza semifinală a Campionatului Naţional de Volei masculin rezervat categoriei de vârstă cadeţi.

Aflaţi într-o serie cu două dintre pretendentele la titlul naţional: CTF Mihai I Bucureşti şi CSS “Nicu Gane” Fălticeni, dar şi alături de echipa gazdă a celei de-a treia serii semifinale, CS Ocna Mureş, sălăjenii de la CSS Zalău au pornit cu cele mai slabe şanse de calificare, iar la final au încheiat seria pe locul 4.

În primul joc disputat vineri după-amiază, echipa antrenată de prof. Giurgiu Horea a cedat cu 3-0 confruntarea cu CSS “Nicu Gane” Fălticeni. Moldovenii s-au impus fără probleme în faţa zălăuanilor şi au câştigat toate cele trei seturi fără nicio emoţie (25:18, 25:14, 25:18).

Tot cu 3-0 au pierdut zălăuanii şi cel de-al doilea joc, cel disputat în faţa echipei CTF Mihai I Bucuresti, iar diferenţa de puncte pe seturi a fost aproximativ aceeasi (25:14, 25:14, 25:17).

Pe final de turneu elevii lui Giurgiu Horea au dat semne de revenire dar era prea târziu. Cu toate acestea trebuie spus şi faptul că, chiar dacă ar fi reuşit să acumuleze un punct acesta nu i-ar fi ajutat cu absolut nimic deoarece soarta echipelor calificate era deja pecetluită.

Zălăuanii au luptat însă pentru a demonstra că sunt totuşi o echipă care poate emite pretenţii în sezonul viitor şi au reuşit să smulgă echipei gazdă un set. După ce au cedat primele doua acte cu 25:15, respectiv 25:18, în cel de-al treilea parţial echipa CSS-ului a reuşit să se impună cu 25:20, dar nu au reuşit să menţină ritmul până la final şi au cedat setul 4 cu 25:14 terminând sezonul competiţional cu un eşec.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1